prije par dana kupila sam u Linksu ovaj player, pa da vam ga malo poblize opisem
ne, ovaj model nema radio, no meni to nije bilo pretjerano bitno, jer ja osobno ne slusam radio gotovo uopce, pa mi fm nije igrao nikakvu ulogu pri odabiru plejera.
napaja se preko 1 AAA baterijice. ja koristim Sony Alkaline (nisam jos nabavila punjac i punjive baterije), i baterija mi vec drzi 3 dana, uz prosjecno 4 sata slusanja dnevno!!
ima opciju slaganja po foldericima, dosta je pregledan, ima i snimanje zvuka, ali s time se nisam jos igrala.
negdje sam procitala da Sodom spominje brzinu presaltavanja pjesama, pa da pohvalim ovaj plejer, dosta brzo ih presaltava, a isto je i s ubrzavanjem pjesme: stisnes i vec se prebacuje, nema nikakvih cekanja!
ima 6 vrsta ekvilajzera: normal, rock, jazz, classic, pop i bass
sto se kvalitete zvuka tice, plejer je dosta glasan, muzika je jasna.
eh, sad, jacina ide do 24, i inace nema krcanja, osim ako su u pitanju jako izrazeni basovi, onda iznad 20 pocne krcati, no s obzirom da je ionako poprilicno glasan to mu i nije prevelik nedostatak (sigurno ne za te novce).
slusalice su me ugodno iznenadile, ocekivala sam da nece valjati, no usporedila sam ih sa sonyevim i phillipsovim slusalicama, razlika nije prevelika. meni je jedini problem sto imam male usi, pa me slusalice zuljajuno mene vecinom sve takve slusalice zuljaju, pa cu si morat nabavit one neke mrcinske
ima powersafe (dakle da se sam iskljuci nakon sto je pjesma na stop, a vi u odredjenom vremenskom razdoblju (koje sami odaberete) ne dirate plejer). ima i sleep mode.
ekran ima bijelo pozadinsko osvjetljenje, pregledan je, moze se podesiti brzina skrolanja pjesme, desno u dnu, sto je mene osobno odusevilo, pise koliko pjesma traje i koliko vam ta ista pjesma trenutno dugo svira.
prebacivaje pjesama ide direktno preko usb-a, dakle usteka se u komp, komp sve sam pronadje i obavi, na vama je jedino iskopirati muziku i to je to (jedino za win 98 se navodno moraju dodatno instalirati driveri). ja, na zalost, imam usb 1.1 (zbog tog razloga sam odustala od kupnje plejera s baterijom koja se puni preko usba..), meni je 130 pjesama prebacivalo 11 minuta, sto mislim da nije pretjerano puno!
eto, to je trenutno sve bitno sto mi pada na pamet, ako vas sto dodatno zanima - pitajte.
ja sam super zadovoljna, smatram da sam za te novce dobila dobar i kvalitetan plejer, koji posve zadovoljava moje potrebe!
preporucujem ga svima koji za sto manje kunica zele dobar plejer s dosta memorije. jedino ga ne preporucam zagrizenim obozavateljima tehnjave, jer oni ce vjerojatno biti razocarani krcanjem basova na 4 zadnja levela glasnoce
ovo je linkic na taj plejer: http://www.links.hr/index.php?option...kl=350.600.042

no mene vecinom sve takve slusalice zuljaju, pa cu si morat nabavit one neke mrcinske
Odgovori uz citat
Bookmarks