se isplati mjenjati jer meni ovaj Wlan ničemu ne služi, jer nemogu surfati ko čovjek..
i koje su prednosti ovog Asusa..
se isplati mjenjati jer meni ovaj Wlan ničemu ne služi, jer nemogu surfati ko čovjek..
i koje su prednosti ovog Asusa..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Odlican procesor, predugo trajanje baterije i CF utor u koji bacis Wifi ako ti toliko treba. Ali dosta je glomazan i IMHO ruzan. Prodajes mozda 1950?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
preko PM za ponude i ostalo..
kažeš mi još neke razlike zašto A620..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
To je u principu to. A620BT je oldschool PDA napravljen kako spada, sa dobrim procesorom, ugradenim BT-om i prilicno dugim trajanjem baterije. U odnosu na 1950 neces mnogo propustiti, jedino WM 5.0 i ugradeni wifi za koji si vec rekao da ti ne treba.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mislim, toliko se trebam mučiti da namjestim taj WiFi kad mogu isto i sa Blututom..
tip je zainteresiran za zamjenu, i jel ide u njega onaj microdrive..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ide microdrive, a sa BT-om ces se fino na*ebati. Wifi je puno udobniji za to, narocito ako si sve fino postimas.
www.gadgethive.com
Bookmarks