nisam isprobao, ali E1000 podržava 512 Mb microSD kartice tako da bilo koja microSD mora odgovarati! pa isprobaj prije nego što kupiš.Izvorno postao jdabic1
![]()
Pitanje glasi da li je tko stavio u moto e1000 karticu od 512mb i naravno da radi? ako je koji je proizvodjac ? namjeravam kupit pa da se ne zaletim!!! Hvala!
nisam isprobao, ali E1000 podržava 512 Mb microSD kartice tako da bilo koja microSD mora odgovarati! pa isprobaj prije nego što kupiš.Izvorno postao jdabic1
![]()
da znam mislio sam burazu rec da mi je kupi al najvjerovatnije cu morat sam po nju pa na licu mjesta isprobat!!Izvorno postao GoGs
Ja u mojoj motoroli koristim sandisk-ovu 512mb karticu,nisam jos nikakvih problema imao sa njom tako da eto tu bi ti preporucio...
Ja takodjer imam SanDiskovu karticu od 512 MB - bila je oko 263 Kn, ako se dobro sjecam, u Kodak Centru - Maksimirska 112a.Izvorno postao jdabic1
Sve radi perfektno.
Edit:
Sad vidim da si u BJ, a ne u ZG, ali tako da znas, ima razlicitih cijena pa da ti ne uvale nesto (pre)skupo...
nasao sam je za 180kn u zg isto SanDisk to je ok cijena tak da razmisljam da odem po nju...Izvorno postao NGager
Bookmarks