Mozes slobodno flash-ovati...Samo nemoj molim te da pitas kako,posto je postupak opisan na gomili mesta.
Ja imam Motorolu V525 Sa Vodafone Flashom TRIPLETS_G_0B.09.1DR_VA1 pa bi me zanimalo da li je itko od vas flesao telefon sa TRIPLETS_G_0B.09.72R ili slicnim, jer ne znam da li ce bit problema kakvih pa bi me zanimala vasa iskustva po ovom pitanju, ili da li ce biti problema ako bih moj V525 Flesao sa TRIPLETS_G_0B.09.72R ili TRIPLETS_G_0B.09.75R.
Znaci u pitanju je flesanje TRIPLETS_G_0B.09.1DR_VA1 sa TRIPLETS_G_0B.09.72R ili TRIPLETS_G_0B.09.75R.
Mozes slobodno flash-ovati...Samo nemoj molim te da pitas kako,posto je postupak opisan na gomili mesta.
flesaj ga sa bilo koja od ta dva koji si naveo...niakkvih problema nema kod navedenih MP!!
Pa može staviti 55R/58R pa onda opet 72R ili 75R. nema više prepreka sa bootloaderom... sve se sad da preflashati!Izvorno postao jdabic1
to je al zasto si stvarati nepotrebne probleme derni 75r i rijesena stvar!!Izvorno postao GoGs
ma da, to stoji, ali samo kažem da može bilo koji flash. da nema prepreke...Izvorno postao jdabic1
no ja bi radije monster od 72R ili samo reflash 75R zato što monster 75R sadrži dio branda (mislim da je od Orange mreže)...
je je naradza al nista strasno mislim da je startup aplikacija i nesto sitno nula u odnosu na vodafone!!!Izvorno postao GoGs
a ti to se da riješiti.... čas posla sa MotoKit-om...Izvorno postao jdabic1
Bookmarks