možda si pre daleko od baze????![]()
![]()
![]()
e ovako...dobih telefon gore navedeni i spojila ga i sve super...ali kada zelim napraviti poziv jednostavno nema izlaznog signala?
tel sam dobila rabljenog i to zadnji put prije 5 godinauglavnom,malo je rabljen i radio je
e sad,mene zanima u cemu je problem i zasto nemrem dobit izlazni signal??
kao,registrirala sam slusalicu ali svejedno nece...pa ako ima netko tko se kuzi u to i tako...neka se javi
kiss
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
možda si pre daleko od baze????![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
buduci da si dobila rabljeni, dali si dobila i kabel koji ide u tel. uticnicu ili koristis svoj ?
Gigaseti imaju obrnuto okrenute kontakte (odnosno ako se inace koriste vanjski on koristi unutarnje ili obrnuto) na RJ konektoru pa je mozda to proble. Probaj napraviti pageing da se uvjeris da baza i slusalica komuniciraju, ako to radi onda je do kabela.
dobar grah daleko se čuje
dobila sam i kabel...koristim taj koji sam dobila...
a kako se to radi???taj paging..???nisam bas upucena...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
trabala bi imati gumbic na bazi i kad ga pritisnes onda bi trebala zvoniti slusalica. Ako ti na displeju od sluske ima signala onda su sluska i baza spojeni.
Probaj provjeriti kabel.
ok...budem probala naci taj gumbic...jer ga do sada nisam uspjela naci
sto ako ga nema?
R.I.P.-16.10.2007.
pa kako si uparila slusalicu i bazu. na bazi si trebala nesto pritisnuti ?
nasla sam...i svira slusalica...
di ima za kupiti kabl i kakav trebam traziti?
R.I.P.-16.10.2007.
ja sam tek sad procitala tu poruku...heheIzvorno postao Ifrit
ma nisam predaleko...kad sam bila udaljena mozda metar,ma ni toliko,od baze...pa ono...
R.I.P.-16.10.2007.
cekaj...hoces rec da mozda trebam zamijeniti strane...tj.,ono sto je bilo u uticnici da ide u bazu a onaj dio iz baze u uticnicu???Izvorno postao KaKaV NeReD
R.I.P.-16.10.2007.
probala sam zamjenit ali svejedno nema signala...
a ja nemrem prepoznati oko kaj si napisao...da li su unutarnji ili vanjski...meni se cine isti...
mozda je stvarno problem u kablovima,ako je,gdje ga kupiti i kakav traziti???
R.I.P.-16.10.2007.
tutlek uvijek ostaje tutlekiliti bedak
ma ono...ustekala sam u uticnicu u kojoj mi je adsli normalno da nije radilo...sada sam spojila na drugu i radi bez problema ...
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks