Eh da...pardon ali radi se o "i" modelu Motorole V66
Meni ne preostaje ništa drugo do probati V60...![]()
Eto narode...
Odlučih usporediti ta 2 modela.
Imam oba 2 pored sebe.
Motorola nikako po kvaliteti ne može stati uz A300.
Baš šteta, a mislio sam si kupit ja jednu (ova je burazova)...
Vrata se klimaju, a nova je. Pa mislim stvarno - kaj nisu mogli to nekak bolje učvrstit. Ma cijela djeluje preplastično.
A što cijenjena populacija foruma misli?
Živ'li![]()
She is my sin...
Eh da...pardon ali radi se o "i" modelu Motorole V66
Meni ne preostaje ništa drugo do probati V60...![]()
She is my sin...
v66i si uzmi... a300 je ocajno spor i bat mu je jako losa...
da v66 je puno bolja po svemu osim po kvaliteti kucista
motorola je vrlo nekvalitetna i plastična i ako ju uzmeš pripremi se na posjete servisu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ljudi ljudi...imam oba 2 mobitela pored sebe i odlučio sam Samsunga zadržat.
Ovo o sporosti nije točno, žao mi je...
V66 je sporija od A300. Usporedio sam jučer, POGOTOVO se to vidi u imeniku u kojem je V66 k'o puž.
Java je na njoj praktički od nikakve koristi pošto se ne može prikopčati na PC putem kabla. (bar ga je nemoguće naći).
Ovdje je Motorola popušila bitku...bar u mojim očima, a i u očima mojih poznanika.
Kao što i Whiteboy kaže, Motorola izgleda kao plastična igračka naspram Samsunga.
A i ona tvrdnja o bateriji baš nije točna - baterije traju podjednako - 3 dana. S tim da sam s A300 dobio i tanku bateriju pa ju uvijek mogu držat kao backup. Neznam kakav je tvoj A300 bio, Vrag - ali ovom drži oko 3 dana baterija.
+ onaj bonus od tanke baterije koja po potrebi može još dan i pol zdržat.
She is my sin...
Eh da, i tipke se na ta 2 modela ne mogu uspoređivati - na A300 su kvalitetnije, manjeg hoda i odličnog razmještaja.
Taj mali A300 piše poruke ko raketa.
She is my sin...
A kad bih pričao o osvjetljenju - tu isto imam dosta toga za dodat. Na V66i je bijelo osvjetljenje koje isprva izgleda cool.
Ali veliki je problem u tome što su me počele bolit oči nakon 20 minuta uporabe telefona. I vratio se ja na svoje zeleno osvjetljenje i odmorio oči.
Bijelo je cool...ali umori oči.
She is my sin...
Još 3 stvari koje me smetaju kod V66i je duža antena, zbrkan software i potpuna nekvaliteta kućišta.
She is my sin...
Žao mi je zbog puno postanja, ali bilo bi glupo da sam sve zbio u jedan.
I tako ja na kraju odlučio da moram isprobat taj V60 pa me možda - tko zna... Motorola oduševi.
A do tada...živio moj A300 100 godina...
![]()
She is my sin...
Ovako ljudovi,
Copio sam si V66i...posto me V60i nije impresionirala.
Sad ju imam i ako mi se bude svidjala - ostavit cu si ju.
Mob. je puno bolji kad se covijek vise sluzi njime...cini mi se da ce ostat V66i kod mene.
Eto...toliko.
She is my sin...
mogao si poslusati moj savijet od samih pocetaka... imao sam i a300, i v60i... nisam v66i, ali znam sve o njemu i kopao sam dosta puno po njemu... ovo za servis stoji, ali samo za v50 motorolu, sve nakon nje rade savrseno...![]()
Za V60 i V66 ono za servis ne stoji, pricao sam sa serviserom i rekao mi je da nikad nije vidio nijednu V66 na servisu.
Naravno moram se slozit s kolegom Vragom oko V50.
She is my sin...
Bookmarks