sve bi bilo dobro da nema onih 29,91 kn.![]()
![]()
Pozivi unutar Vip mreže (0 - 24h) 0,61 kn/min
Sve što trebaš učiniti je poslati besplatnu SMS poruku sadržaja LJETO na broj 775 .
Tarifa će biti aktivirana u roku 24 sata, kada će ti s Vipme računa biti naplaćena jednokratna naknada u iznosu od 29,91 kn. U trenutku aktivacije bit ćeš obaviješten SMS porukom.
Vipme ljetnu tarifu možeš aktivirati u razdoblju od 1.6. do 31.7.2006. i koristiti do 31.8.2006.
Vise informacija na http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104
sve bi bilo dobro da nema onih 29,91 kn.![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
standardna fora koja ce se provlacit korz sve buduce akcije i promocije ide se na to da se uzme neki stalni mjesecni prihod to im je najvaznije..Izvorno postao Ifrit
ima jos jedna fora sto se tice obracunskih jedinica (pise sve na vipu al nisam sve pastao) obracunska jedinaica prva je 30s a nakon toga ide po 15...drugim rijecima oni su skuzili da je vecina razgovora informativni traju 15 s i oni i dalje kupe skoro istu lovu!!
Muljaze, muljaze i muljaze, svi su ista g..na, ali mislim da VIP prednjaci, iako je tu negdje i Tele2 sa svojom misterioznom MUKTE tarifom![]()
ma nabijem ih na ovakve ponude .
ovo nek si oni sami aktiviraju , 29,91 kn trosim mjesec i pola dana .
Al zato je postpaid promocija jaaaakooo dobra![]()
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072969&idnews=340950
3 mjeseca po 0,46 pozivi prema svim mrežama, naravno na easy tarifi
bravo, barem za postpaid akciju
www.oldiesclan.com
pa to je namjenjeno za ljude koji rade vise razgovora prema 091 brojevima a ne onima koji malo telefoniraju ako sam dobro shvatio.Izvorno postao Router
dobar grah daleko se čuje
ma razumjem ja njhovu glad za profitom(nedavno je bilo u novinama da je lik bio na razgovoru na posao u vip i valjda ga je zenska pitala sto je uvijek prvo njima , a on rekao pa korisnici , a ona rekla Da , ali odmah iza PROFITA )
ali ne vidim poantu njihovih akcija kad ti svaku naplati po 30kn - di je tu akcija ak ste mi 30kn maznuli![]()
nem tu akcije...to je lov u mutnom...ako je tko naivan neka onda aktivira....![]()
ne znam jer se netko sjeca preciznije , ali prije par ljeta je bilo ono vip za ekipu - kupis 200kn bon i mozes unutar mreze ful jeftino razgovarati - zasto to ne ponove ?
a ne ovo - daj mi 30kn akcija .
A kaj drugo reći nego "to je vip". Pa niste valjda očekivali da će vam dat nešt bez da platite nešt ekstra. Vip to nikad nije napravio ni neće. Za 30 kn pričaš na teletu 77 minuta unutar mreže (tarifa 39), a ako kupiš bon od 200kn i dobiš još 100kn, minuta unutar mreže ispadne 0,26kn, a prema drugim mrežama 0,93kn. Nadam se da sam dobro izračunao (naravno ovo vrijedi za tarifu 39). Puno bolja akcija (iako viđena) nego na vipu.
Naivni su eventualno oni koji ce u tih 3 (tri) mjeseca pricati unutar mreze manje od 60min, nakon kojih anuliras pocetnih 30 kn.Izvorno postao revo
Ma nije toliko loša akcija za one koji puno pričaju unutar vip mreže. To je 10kn mijesečno što je relativno prihvatljivo za ove prije navedene. Ipak je to 50% od pune cijene i počinje se već isplaćivat nakon 20min razgovora unutar mreže mijesečno.
Tko toliko troši može mu biti korisno.
Ti stvarno misliš da si im interesantan sa 20 kn mjesečno?Izvorno postao Router
pa naravno da nisam .
ali nisu ni oni meni sa ovim cijenama .
nekad sam bio zanimljiv kad sam radio 300-500kn racune t-comu , ali vise nikad.
Slažem se s Routerom. Hvale se operateri s po dva mil korisnika. Od te cifre ima nekih 200.000 - 300.000 (IMHO) što na Vipu što na T-dreku, koji troše preko 500 kuna mjesečno. Mi ostali im nismo zanimljivi. Ja mislim da bi ipak trebali biti, jer kako bi onda mogli imat tolike milijune korisnika. Kad sam imao 1999 Cronet, mjesečni račun mi nije bio ispod 300 luna, a sad mi je ukupan trošak s dvije kartice, nekih 120-130 kuna. Ja sam još uvijek isti taj korisnik sa više-manje istom količinom potrošenih minuta.
Računica je jednostavna, vip.me korisnici koji ovisno o tarifnom modelu u ova 3 mjeseca budu razgovarali 50-100 minuta ili više (unutar vip mreže) njima je isplativo. A i zgodna stvar je ova easy tarifa u kombinaciji, 0,46kn prema svim mrežama![]()
Poništava li ta Akcija VIP friends broj-0? Ili friends ostaje isti?
U biti gledano, akcije koje je VIP nudio prije 2-3 godine (ono s bonom od 200kn) su bile skuplje.
Ovo s 30kn i nije baš puno za izdvojiti iako mi sve to sliči na "prepaid-pretplatu" kojim se oni na neki način zaštićuju tobože dajući korisnicima jeftinije razgovore.
Ljudi, je li ovo možda znak da VIP namjerava u dogledno vrijeme trajno smanjiti cijenu razgovora po minuti?
0kn ti ostaje.
Vip smanjitit cijene... sumnjam![]()
statistika kaže da mjesečno svaki čovjek u HR prosječno troši 160KN na mobilne usluge.Izvorno postao Drug Mile
i u svim statistikama se ne uzima u obzir da ima onih koji koriste usluge 2 ili tri operatera, već se svi proračuni vrše jedan korisnik=jedan operater
Da, to je prosjek, a znaš ono s prosjekom o kupusu, mesu i sarmi
Jedna manja firma s 5 zaposlenih potroši kao (pucam napamet) 50-60 smrtnika.
mozda netko zna..
imam plus 0.. i unutra 100kn za potrositi na razgovore...
buduci d aje do sada 1kn = 1 minuta unutar vipa, znaci to je 100 minuta razg...
e sad ak aktiviram ovu tarifu,jel to znaci da cu u tih 100kn imat 200min razgovora, ili se ta akcija odnosi samo na placanje,,dakle nakon sto potrosim tih prvih 100kn koje daju.
po meni je logika da imam 200 minuta,,buduci da je cjena u pola jeftinija za minutu.
Logika normalnih ljudi se najčešće kosi sa logikom vipa. Ako to striktno ne piše zaboravi.Izvorno postao khideg
mislim da sad imaš 200minuta, jer plus0 ti nedaje 100minuta razgovora nego 100kn za potrošit na razgovore unutar vip mreže.
e pa tocno... zato i mislim da je tako.. pa pitam jel netko to provjerio kod sluzbe da sad ne zovem.bezveze.Izvorno postao jay
Bookmarks