Ovak zanima me na koju je foru N80 skuplji od N91???
Pa N91 ima u najmanju ruku 100 puta više mjesta, a ostalo da ne nabrajam
mozes tako raspravljat u nedogled svak ce imat svoje misljenje i opet neces dobit odgovor koji trazis cinjenica je da su ta sva moba kako bi reka drug mile bezobrazno skupa i netriba uopce raspravljat o njihovim cijenama!!
ta dva moba vride realno cca 3000kn
N91 je već dugo vremena najvljen, ali je tek sad izašo zbog nekih problema u razvoju, al dobro...
N80 je skuplju, jer je noviji model, ima novu verziju symbiana, bolju kameru, bolji ekran...
A N91 ima više memorije i izlaz za "normalne" slušalice...
Mislim da je presudna razlika, zbog koje je N80 skuplji, taj što je noviji i ima bolju kameru...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
N91 ima isto 3rd editionIzvorno postao Ićo
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Sorry, moja greška...
Al ko što sam reko, n80 je vjerojatno skuplji, ako zbog niček drugog, onda zbog kamere...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
N80 ima Bluetooth 2.0, bolji ekran, manji je i lakši, ima infracrveno, drugu kameru...
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1347
Pa u mobisu su cijene iste 5990...pa ne kužim o čemu raspravljmo, osim ako ne računamo crno tržište...
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
zajebo bi se nevrijedi n80 toliko koliko si napisao,imaš usporedbu n80 i budučeg k800i,ista kamera a slike različite k800i kristalno čiste a n80 kao da si slikao kroz nekekav filter,mutne užas.kučište klimavo,baterija preslaba za taj mob,jedino ga spašava simbian sustav ali ni on baš nije bez greški.3000kn ne max 1500kn po stabilnosti i radu jači je 6680 i 6630 od n80Izvorno postao vedran/st
ja vijerujem da kad izade ovaj novi soft za N80 da ce to bit puno bolje a ti si malo pretjera sa ovim 1500kn jer pogledaj cijene ostalih obicnih mobitela vise manje svaki koji ima kameru sa vise od 1Mpx prelazi 1500 kn pa bas i nebi reka da bi bila realna cijena N80 1500knIzvorno postao mrcina
![]()
Bookmarks