ma meni je bosanski indijana džones reko da to nisu zapravo piramide, nego stošci
Procitao sam na netu da su satelitom snimali podrucja piramida i da se jasno ko ocrtavaju. Zna li neko gdje se mogu nac te snimke i ustavari mogu li se ikako naci
ma meni je bosanski indijana džones reko da to nisu zapravo piramide, nego stošci
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
hm
jadna li je zemlja bosanska , ni drač neće tmao da raste , kakve crne piramide
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
dignu se 4 faraona iz piramide
Jean znanstvenik, drugi mislioc, a treći i četvrti pjani ko letve
Kaže znanstevnik, novim losionom kojeg dobivamo iz krokodilovog prdeža pomješanog s mačkinim jajnim žljezdama smo se vratili u virejeme prije egipta
Kaže drugi (mislioc) ja sam razmilsio i skonto da dobro zboriš druže znanstveniče
Kaže treći (pjandura) ovom četvrtom (koji je još pjaniji) a budala, i ja sam skonto da su nas pokopali u bosni jer smo bili ispred svog vremena
kad dođe indijana džons od bosne i reče naglo - AAAAHHHHJAAAKKKKK!!!!!, joj ne to je Zagor, on reče - Steram vam ga mumificirana gamadi i izvadi Bosansko-hercegovački kalašnjikov AutomatikKašalj 4.7i propuca ih. Onda dovrši cijelu situaciju riječima: ajl bi bek, bek, bek, bekem, boris beker
Izvorno postao M.M.
jesi mislio na ovo?
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...9/Piramida.jpg
Resistance is futile. You will be assimilated!
E ja, samo da vidim.
Ona dole mi slika i ne lici na piramidu, mozda ono brdo, ali ima ih na svijetu bar 1000 nakih.
Ja mislim da su to ostaci nekakvih srednjovjekovnih gradevina.
hvala na slici gogi
Izvorno postao Ljubav
sta nis gledo sanju? govorka se o tome...i to vece od keopsove
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja to nebi otpiral, nutre su hahari iz svemira!Izvorno postao mala
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
: a sve je moguce,al fulali su kontinet i drzavu.....di u bosnu...
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sad su već i lepinje za ćevose počeli raditi u obliku piramide......još samo deve treba uvest i eto Egipta....
ma sve se ima ovdje u BiH
piramide, troja, ukazanje (u ovo vjerujem, al nek se napiše) i tako to....
mulitfunctional land of diveristy
Sad još i Amon-BA...
Izvorno postao Slide
![]()
![]()
baš to hahaha
ovi se zemlje mi založili pravo
ali ima potvrda da je to piramida, neki sam dan baš sa amonom-ba bio na pivi i sve mi je ispričo
prvo neka ceste dobre naprave...tako mi idemo kuci i cesta prasnjava sva ,sastrane stoji covjek,vrti janjce i pise SVJEZA JANJETINAdakako,sve to jedes uz tu prasnjavu cestu na plasticnim stolicama i stolovima
lol,uzas
....i tako svakih 20ak kilometaraIzvorno postao mala
...
Sad samo reci da ti nije valjala kad si probala![]()
Zbog tih stvari se i isplati ić dolje, ceste su koma al zato je klopa raj![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma ajde bjezi ošla ja na cevape u sarajevo kod želje 2 cevapi prva liga ,ali onu janjetinu brrr,bjez dalje...drzim se ovih janjetina kod nas![]()
Bookmarks