Pogledaj na http://www.feniks-kompjutori.hr/ , prilicno je jeftino.
ima li di za kupit od 1 gb i kolika je cijena ja danasa trazija u hgspota i ne nema nego 512mb ???
radi se o dv rs mmc memoriskoj kartici???
vidija san u mobisa ali mi je malo skupo davat nakih 600kn![]()
Pogledaj na http://www.feniks-kompjutori.hr/ , prilicno je jeftino.
Pogledaj malo na www.kvark.hr isto su ti dosta jeftini
Meni je ostao Mobis kao jedina solucija. Koristio sam DV RS MMC 512MB 7 mjeseci u 6630-bez iti jedne greške. Kad sam je stavio u n70, čas ju je čitala, čas ne...Izvorno postao vedran/st
Još su neki kolege-forumaši kazali da imaju problema s no name karticama, pa sam bocnuo orig. Nokijinu og 1GB. Sve radi sada savršeno, samo sam ostao neugodno iznenađen (osim cijene), što Mobis ne daje nikakvo jamstvo na karticu.
Pošto sam je nabavio kod Mobis-partnera dobio sam od njih kao usmeno jamstvo da bi Mobis trebao odmah zamijeniti karticu ako se pokaže nevaljalom, tj. da s tom karticom imam (LOL doživotno) Nokijino jamstvo.
Sad, tko je tu lud, tko zbunjen, ne znam.
a koji likoviIzvorno postao Mobyy
![]()
ma dozivnotno sigurno nije..Izvorno postao vedran/st
e a koje je marke bila ta kartica koja nije radila.
Daš sa memo karticu 600Kn i nedobiješ garanciju... Prijevara... Ja sam danas kupio RS MMC DV 512Mb, TakeMS, za svoju 6630, platio 126Kn i nisam dobio garanciju...Al za te pare mi ni netreba...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nemam pojma. Imala je neku plavo-srebrnu naljepnicu gdje je pisalo MMCmobile 512MB. Dosta kvalitetna kartica. Pisalo je Made in Taiwan, tog se sjećam. Poslije sam je izgrebao po kontaktima pa skroz nije radila, a onda kad me uhvatila "žuta minuta" lijepo krojačke škare i klik na pola. R.I.P.Izvorno postao khideg
Samo, Vedrane, nadam se da nećeš imati ovakvih problema. Napominjem, na 6630 je radila kao da je baš za nju i pravljena bila.
ja bih van bija zahvalan kad bi mi rekli di po splitu ima kupit kartica od 1gb jer malo mi je glupo ic do zagreba za nekih 200-300knIzvorno postao Mobyy
![]()
probaj narucit iz feniksa ako salju postom ili vrse dostavu. tamo kartica 1GB dodje 260kn.
Pogledaj po dućanima PC opreme- HG spot, Ve-Mil. Ne znam točno gdje su u Splitu.
Evo ti za HG spot 332-885 (Hrvatske mornarice 1G-adresa).
Kako nisi dobio garanciju za ovu take ms karticu, ja sam kupio istu prije negdje mjesec dana i dobio 36 mjeseci?Izvorno postao Ićo
A da fakat... Nisam skužio da je ruč ujedno i garancija... Obično se dobije poseban papir sa garancijom, tak da račun nisam ni gledao...
garancija je 60 mjeseci (5 godina)... Samo što mi se čini da će račun izblijediti za 6mjeseci...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
u hgspota ima sami 512 to necuIzvorno postao Mobyy
![]()
317-703 Ve-mil lora Split kod Hajdukovog stadiona
a jel ima tamo od 1gbIzvorno postao Bare_st
e bome neznam ti rec prošvrljaj malo po www.ve-mil.hr
nema ni u vemila koliko ja vidim iz ovog po njihom kataloguIzvorno postao Bare_st
![]()
nije valda da niko iz splita nezna di ima uzet od 1gb
Hvala na linku. Danas sam za svoju N70 kupio MMC 1Gb za 270 kn i sve štima.
Sada ću se pozabaviti s filmovima na mobu. Hvala još jednom![]()
![]()
Bećar
Izvorno postao Bećar
I ja sam isto zadovoljan sa svojom takems karticom, radi perfektno.
Bookmarks