najbolje su blutooth
Molim preporku za stereo slušalice za E730 pošto su originalne iz pakiranja dosta loše (velike, ne stanu u uho)?
Nije ovo za mene ...
najbolje su blutooth
A jesu one stereo ?Izvorno postao sonyck
Nije ovo za mene ...
Pusti sonycka, prica gluposti. Sa tim samsungom ne mozes korisiti stereo bluetooth jer ne podrzava A2DP standard. Tesko da ces naci neke druge slusalice za samsung s onim konektorom, jedino ako uspijes naci konvereter sa samsungovog konektora na 3,5mm jack, pa si nabavis obicne slusalice koje ti najvise pasu.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
xianfu nisam znao,mislio sam ako mob podrzava bluetooth da moze uzet blutooth slusalice.
nazalost nema slusalica drugacijih od onih koje si dobioali sa malo znanja sve se da narpaviti tako da jedino mozes "modati" ove slusalice
E znanja ... nema ....Izvorno postao Codiac
što onda ?
Nije ovo za mene ...
Gle jedino da nadjes nekoga tko se razumije malo u lemljenje i slicne stvari, pa da ti od tvojih slusalica napravi taj konektor za obicne 3.5mm sluske. A vjerujem da ces na netu po forumima naci ljude koji su to vec napravili i rado ce ti dati shemu spajanja.
ili da narucis to preko neta. evo ti jedan od linkova s tim proizvodom:
http://www.mobileplace.co.uk/product...ter_audio.html
Dakle ne znam jel salju u RH i kakva je to firma, nego mi ih je google prve izbacio.
jel smijem ovo ovdje napisati?
mene zanima jel ima kakvih slušalica za d600 osim ovih, smeta me onaj dio za handsfree, jel postoje sluš. bez toga za kupiti?
Mislim da ne postoje, jedino da napravis ovo sta sam gore pisao, ili da lemis sam i to prepravis, ili si kupis adapter i koristis bilo koje slusalice uz njega.
Ako ti toliko smeta, izrezi i zalemi bez te tipke...![]()
Ili nabavi taj adapter... ali teško da ćeš nać...alo nađeš javi...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
xianfu di ima tog adaptera?????? za kupit?
Nazalost mislim da nema toga kod nas, nego jedino da narucis preko interneta.
Tocno koja stranica ih ima sada u ponudi, a da salje na nase prostore ne znam, to potrazi sam.
kaj da upišem u gugl? "adapter for d600 headphones"???
probaj sa : samsung e730 stereo 3.5mm adapter
Ja sam vec trazio i kod nas nisam nigdje nasao jedino tako preko interneta naruciti preko neke stranice... ali kod nas nulaIzvorno postao dF@kk3r
![]()
A to i ja kazem, jako tesko da toga ima kod nas.
Izvorno postao xianfu
svejedno dali napišem e730 ili d600?
u hrvatskoj ima jako malo opreme za samsunga i gotovo da moras sve kupovat preko neta![]()
Tak ti je svejedno jer imaju iste konetkore, tako da sta radi na jednom radi i na drugom.Izvorno postao dF@kk3r
ok, sve sam shvatio! hvala
EDIT:
evo našao sam
http://www.mobileplace.co.uk/product...ter_audio.html
nego, zanima me kako ide ta kupnja preko interneta, sta mi treba, koliko traje itd.
ako neko ima iskustva neka mi objasni:bunny:
Eto od sada imam ja...Izvorno postao dF@kk3r
Postupak:
1. Klikneš na link koji si postao
2. Na stranici odabereš adapter i kupiš ga
3. Cijeni od 2,95BP dodaš još 2,00BP shipping i 0,87BP vat (porez) što te ukupno izađe 5,82BP (nešto preko 60Kn)
4. Kao sredstvo plaćanja sam koristio Mastercard - upišeš sve tražene podatke i to je to... (prodavač nema nikakav uvid u transakcije niti podatke drži na serveru)
5. Dobiješ mail o tome da kartica čeka autorizaciju
6. Ubrzo dobiješ informaciju da je autorizacija izvršena i da je adapter poslan
7. Ja sam adapter kupio prošle srijede oko 14h... Došao mi je danas u 12:30h... Znači transakcija traje oko tjedan dana...
Sam adapter je fino napravljen i prenosi zvuk bez problema i grešaka... Vrlo sam zadovoljan cijelim postupkom i konačnim rezultatom...![]()
Ah da: pošiljka je oslobođena plaćanja naše carine (znači kad poštar dođe ne plaćaš ništa)
Nadam se da sam pomogao...
Svi smo mi u krastavcu...
Evo zakon slušalica, ali prvo pogledajte cijenu![]()
http://www.mobileplace.co.uk/product/nok_has12w.html
Da, fora su slusalice, ali kako sam gore napisao ovaj e730 samsung ne moze koristiti bluetooth stereo slusalice.
Bookmarks