uninstaliraj neru 7 i stavi neku 6.xx verzijuIzvorno postao ginger_therock
Pozdrav svima. Situacija je sljedeća: krenem ja nabacit čistu instalaciju xp-a, spržim sve stare podatke na dvd-e, instalacija xp-a uspije. Krenem instalirat nove programe i s pržilicom je još uvijek sve u redu. Krenem instalirat nero, instalacija pukne i zatvorim ga s taskbarom. Pokušam ponovo i instalacija nera 7 uspije. Kasnije skužim da pržilica kao da je mrtva. Niti ništa ne čita, niti ne piše. Ponaša se kao da uopće nema dvd-a u njoj. Pokušam bootat preko nje, ali ništa, kao da je drive prazan. provjerim u BIOSU- sve u redu. U Program menageru isto sve u redu, probam je disejblati, pa uninstal pa opet pokrenuti ali ništa i dalje je kao prazna. Pržilica je Lg-eva DL, 16X, stara oko 10 mjeseci. Uz tu pržilicu imam i posebno LG-ev dvd- rom. Da probam zamjenom master-slave? Imate možda kakve ideje ili mislite da je gotova?![]()
uninstaliraj neru 7 i stavi neku 6.xx verzijuIzvorno postao ginger_therock
iPhone 5s 16 GB
važno je da namjestiš jedno master jedno slave... to je jako bitno
Seriously?
iako je najbolja opcija uvijek odabrati cable select... za svaku komponentu koju imaš u računaluIzvorno postao Compov
Probao sam sve navedeno, ali ništa ne pomaže. Izgleda da je ipak otišao laser.
Ipak hvala na savjetima. Kupit ću novu ovih dana.
stara oko 10 mjeseci.... Ovo ti je super za garanciju...![]()
pre dobro....da se i meni tako potrefi....(meni tek kad prođe garancija....hahaIzvorno postao Krompirko
![]()
)
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
E bilo bi dobro da je još pod garancijom. Ovo je druga po redu jer su mi je unutar garantnog roka već jednom mijenjali , a rok od godine dana od kupnje kompa je davno prošao.
Budući da spasa nema tema se može zatvoriti. Ipak hvala svima na trudu.![]()
![]()
Bookmarks