mozes u beogradu
u hrv. tesko..
Ljudi imam nokiu 6680i iz Njemacke i nosio sam je na kodiranje ali tamo su mi rekli da se u hrvatskoj jos n emoze dekodirati! Jeli zna nekog servisera da bi to mogao!![]()
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
mozes u beogradu
u hrv. tesko..
RoBee
Je_ _m ti pa u beogradu moze a kod nas ne! A mi smo kao razvijeniji od njih! pi..z..u ma...inu
Ponude na PM......
Očigledno nisi čitao teme na forumu.
O zaključanim Nokiama 6630, 6680, N70, 6280 itd (bb5) bilo je govora.
Naime, nije da ti moraš slati u Beograd zato što oni imaju, a mi ne, nego u BG živi jedini čovjek za područje Jugoistočne Europe (možda i šire) koji zna kod za otkodirati te mobitele. To je rad na crno, nema tamo neki servis koji bi ti to napravio.
Čovjek se zove Dean Kaljević, ako ti stvarno treba, mislim da na forumu ima jedan kolega koji zna njegov broj ili mejl.
Bb5 Nokije je prakticki nemoguce otkodirati, tesko ces to kod nas rijesit. Uostalom, Mobyy ti je sve dobro objasnio![]()
Testis unnus, testis nullus!
Pa tko ima taj broj i mail moram ga otkodirati nece mi stajati 100 godin au ladici! Posalji mi na PM
Ponude na PM......
No hard feelings, ali da si prije kupnje malo "pročešljao" forum, vidio bi da je gotovo nemoguće otkodirati Nokiu 6680, osim ako ti se da plaćati put (poštarinu) u Beograd i otkodiravanje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao marko6630
starije BB5 serije je moguće dekodirat
da, mora slati baš zato što oni imaju, ni zbog čega drugog! i to nije rad na crno dejan ima servis već više od 10 godina. uz sve dužno poštovanje, malo razmisli prije no što pišeš...ovo ti nema smisla.Izvorno postao Mobyy
to ti je tako...meni se pruzila prilika uzeti novu 6680 za 200evra...no treba ju otkodirati
a propusti sam kupiti u t-mobajlu dok su jos imali![]()
RoBee
Sori svima. Nisam znao da servis radi kao i svi drugi servisi. Onda nije veliki problem uopće doći do Deana, ne znam zašto je na forumu fama kao-kad će doći njegov čovjek pokupiti zaključane mobove idt. Stekao sam dojam da je on "čovjek iz sjene".Izvorno postao Inovator
dekodiranje je rad na crno kolko sam ja upucen, premda i imas servis, dekodiranje je ilegalno. samo sto serviseri stave naputak servisiranje moba na ne otkljucavanje pa je to kao servis moba..Izvorno postao Inovator
dakle ono sto Mobyy pise ima smisla.
Tko još vjeruje da Dejan otključava bb5 seriju?jedini na svijetu.nemogu vjerovat da ste tako naivni.![]()
A jel ti znaš još nekoga?
PREDATOR
Pa većina vjeruje neznam zašto nebi, niko nije rekao da je jedini na svijetu.Izvorno postao symbianer
a od kud tebi informacija da ne otključava bb5.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Evo, sa stranog foruma. Pročitajte post o tome da only one man in the world otključava, i njegovo ima u zadnjem postu prve stranice.
http://forums.mobileburn.com/showthread.php?t=9358
plati kod isto kao što ga svi mi možemo platit i ostane mu razlike,a ima kombinaciju da ih dobije jeftinije od operatera kod kojih su zaključani.eto mudrosti Dejana Kaljevića.
Rekao sam 'praktički nemoguće'.Izvorno postao Inovator
EDIT: Ma ne da mi se ulazit u rasprave....
Zadnji uredio marko6630 : 04-06-2006 u 23:09
Testis unnus, testis nullus!
Pa neka dekodira kako god hoce samo neka mi dekodira! Bio jedini ili ne! Netko to n asvijetu mora moci dekodirati pa covjek ju je napravio on je mora i dekodirati!![]()
Ponude na PM......
Bookmarks