Zanima me jel netko uspio skinuti prednju masku jer meni nikako ne ide a žao mi je da koristim nepotrebnu silu da ne bi ostao bez nje... I Ako zna netko gdje se mogu kupiti![]()
Zanima me jel netko uspio skinuti prednju masku jer meni nikako ne ide a žao mi je da koristim nepotrebnu silu da ne bi ostao bez nje... I Ako zna netko gdje se mogu kupiti![]()
Seriously?
Evo ja sam uspio samo trebaš upotrijebiti veću silu i ŠERAFCIGER IDIOTNIzvorno postao Compov
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Compov : 07-02-2006 u 17:49
Seriously?
Može i bez šerafcigera, samo treba malo hrabrosti, neće se strgati...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dobro sad znamo obojica za ubudućeIzvorno postao whiteboy
![]()
Seriously?
Ja sam znao i prije...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma mislim na sebe i onog ispod što veli da sam idiotnIzvorno postao whiteboy
![]()
Seriously?
Ja sam je uspjela skinut nakon pola sata muke i sad ima 1mm lufta. To me tak živcira kod tih maskica, praktički bi najbolje bilo kad staviš novu ne dirat je! BTW jel vidio tko da li ih ima negdje za kupit?
To i mene zanimaIzvorno postao user_name
![]()
Seriously?
ja se ispričavam što dižem ovu temu ali mene stvarno zanima jel netko vidio gdje ima za kupiti dotična maska?
Seriously?
Izvorno postao Compov
Ima u Rijeci... samo odeš u oni dućan na Rivi kod Amadeusa i Vip-a i daš nekih 100 kuna i tvoja je... Ako ih nema naručiš... Vjerovatno ima i drugdje, zato jer nije riječ o heroinu nego o styleup maski...
I will die with sword in hand, And then my seat's secured... When Oden calls from golden hall, He will greet me at the door...
Kein Mann bleibt verschont, Kein Haus kein Hof verblieb, Keine Christin ungeschändet, Ihre Kirche von Flammen verzehrt
Bookmarks