ak koristiš IE, onda odi na tools/internet options, klikni na content, pa na autocomplete. Tu imaš Clear forms, a ak više uopće nečeš da pamti, ugasi "forms" kvačicu.
(to bu ugasilo opčenito pamčenje za forme, ne samo za google)
Kako izbrisati 'history' iz googla tako da mi ne pise sta sam trazio otkako sam kupio ovaj pc...![]()
ak koristiš IE, onda odi na tools/internet options, klikni na content, pa na autocomplete. Tu imaš Clear forms, a ak više uopće nečeš da pamti, ugasi "forms" kvačicu.
(to bu ugasilo opčenito pamčenje za forme, ne samo za google)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
skini i koristi ccleaner (crap cleaner) možeš mu označiti što da briše što ne... čak i neke greške rješava po registry-u ja sam zadovoljan...
Seriously?
A ako koristiš Firefox:
Tools -> Options -> Privacy -> Saved form informations -> uključi i onu kvačicu "saved forms i search bar" - Delete
ili ako imaš noviju verziju FF-a:
Tools -> Clean saved forms (tako nešto) -> Izaberi što želiš obrisati i to je to..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
el moze neko rec kak da pogledam neke animacije u flesu i one filmice sa "yotube" stranica i raznih drugih stranica koji se gledaju bas na netu?
u kojem je to folderu?
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Tu.
i flash animacije su ti u temp folderu. ovisi s čim surfaš
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Player 4 ever, za firefox ti je kombinacija na tipkovnici ctrl+shift+del, i tu označiš što god želiš obrisat. pretpostavljam da koristiš firefox.
da koristim firefox i izbriso sam sta sam htjeo![]()
Bookmarks