moje misljenje..... bez veze.
Britanska tvrtka Jade Integration najavila je za slijedeći mjesec izlazak na tržište minijaturnog, u potpunosti funkcionalnog osobnog računala, smještenog u zidnu utičnicu.
Pod nazivom Jack PC kriju se dva sloja integriranih krugova, VGA te četiri USB utora te audio priključci. Ovo neobično računalo pokreće 500MHz AMD RISC procesor; što je navodno ekvivalent 1.2 GHz klasičnom procesoru, a sadrži 64 MB flash te 128 MB RAM memorije. Zainteresirani će moći pogledati ovo kompaktno računalo na I.T. Works sajmu koji se 14. i 15. ovog mjeseca održava u Newcastlu.
Preuzeto sa : http://gadgeterija.blog.hr/
moje mišljenje...
kad nešto krepa zovete električara i servisera računala![]()
Seriously?
moje misljenje..... bez veze.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mene samo zanima na koju se to foru hladi?
Seriously?
zgodna stvarcica. to ce vjerojatno bit uredske masine
di mu je pržilica?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kupiš externu...Izvorno postao V3rt!g(o)
Seriously?
a da u biti nije to tako jako da se mora hladiti...
Seriously?
Meni je fora!!!
To nije racunalo, nego se spaja na server i sluzi kao terminal...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma hebeš to kad nema utičnice....Izvorno postao rospaya
![]()
Seriously?
Tako jeIzvorno postao rospaya
Treba malo i pročitati šta piše
Thin clients are effectively desktop computers designed to connect to a 'terminal server' or Citrix based environment where processing is handled by servers instead of PCs. Thin clients have been getting smaller and smaller over the years however this is the world's first Windows-based thin client small enough to fit in a network wall port.
Tanki klijenti su se u povijesti u nekoliko navrata pokušavali progurati na tržište, no za sada im to nije uspjelo, Sun se jako trudio no nažalost (ili nasreću) bezuspješno. Sada je pravi trenutak za proboj takvih uređaja.Izvorno postao cyberphere
Virtualizacija na računalima je postala normalna stvar, sve više računala se nalazi po kućanstvima, a i mnogim ljudim se sviđa ideja imati jedno centralno računalo, sakriveno negdje na tavanu ili ormaru gdje ne smeta nikome koje će služiti kao file server, firewall za vezu prema internetu, voip telefonija, da ne spominjem nadzor i sl...
Bookmarks