baš mi nešt pada na pamet koje će pitanje biti kadaq bude anketa "dešnjak/ljevak V"![]()
U desnoj
U lijevoj
sve je točno
ništa nije točno
U kojoj ruci držite mob kad pričate?
baš mi nešt pada na pamet koje će pitanje biti kadaq bude anketa "dešnjak/ljevak V"![]()
u lijevoj držim mobitel, a dešnjak sam![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Zavisi u kojem ga dzepu drzim.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
ja drzim mob kak mi dođe nekad u lijevoj nekad u desnoj
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
pišem s desnom poruke... a kad razgovaram onda je u lijevoj...
Seriously?
Opa Compov,heheeheh!
![]()
![]()
![]()
Ja sa desnom razgovaram,sa lijevom pisem poruke.![]()
![]()
Obrnuto znači... zanimljivo...
Seriously?
Da obrnuto,da i zanimljivo je![]()
![]()
Da i odmah je zanimljiva ona stara poslovica: "Suprotnosti se privlače"Izvorno postao Irena_zgb
![]()
![]()
![]()
Seriously?
u nijednoj,držim ga u žepu i pričam prek bt sluški
Izmjenjujem po potrebi(čitaj kad me već zaboli uho od pritiskanja telefonom) malo u lijevu malo u desnu.
I odmah odgovor i na vrlo vjerojatno iduću anketu: tipkam SMS sa obje ruke odjednom.
zato negdje tipkaš ko na pisačoj mašini, vjerojatno se iz ulaza za punjač malo zadimi......Izvorno postao sms freak
pridružio bi se ovom da ga izmjenjujem kad me ruka zaboli od držanja jer moj mob teži masi salame za srednjoškolski sendvić..... a poruke, kako kad, ovisi koja je ruka slobodna....
desnom pricam,desnom pisem poruke...tj sa obje ruke ponekad pisem poruke![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
u kojom god stignem, zavisi sta sa jednom rukom radim![]()
Većinu vremena mob držim u desnoj ruci... Ali nakon dužeg razgovora, ako zaboli, onda u lijevoj... Ali pretežno u desnoj, jer mi je uvijek u desnom džepu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja pisem poruke i razgovaram uvijek drzeci mob u lijevoj ruci...rijetko kad u desnoj...nekako mi je nespretno...
inace sam desnjak![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
aaa drzim s ljevom pisem s desnom..
joj lili...ja pisem desnom mobitel drzim sa desnom a za ostale potrebe imam dvije ruke ......Izvorno postao lili
!
uglavnom lijevom rukom (pošto sam lijevak) držim dok razgovaram, da mogu desnom mlatiti po zraku..
u autu mi uglavnom dođe pod desnu ruku, a kad imam potrebu da spustim sa uha koristim handsfree ili razglas..
kod poruka se koristim malo jednom - malo drugom rukom, pogotovao kod dužih poruka ili kada to prilika zahtijeva s obje ruke..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
držim ga u desnoj dok pričam, ali na ljevo uho.
Bookmarks