Prvo nadji midlet px75v1,kopiraj ga na telefon,pokreni i on ce ti izracunati kljuceve,sa papua utils unesi skey i phone je unlocked
Eto sve sam detaljno pročitao oko unlocka i svega ostalog.
Imap potrebne programe, ali jednostavno C72V Vodafone (VIP telefon) nisam u stanju otključati. Sad me je uhvatio teški inat i stvarno ga želim sam otključati!
Sad Vas molim da mi pojasnite kako doći do potrebnih ključeva za taj telefon.
Eto u tutorialu piše da na Vodafonovim telefonima NE radi px65v4.
Sa Jockerom nemam uopće opciju C72 modela...
Vklay ne kontam kako napraviti u njemu C72....
Uglavnom pomoć.
Prvo nadji midlet px75v1,kopiraj ga na telefon,pokreni i on ce ti izracunati kljuceve,sa papua utils unesi skey i phone je unlocked
N6a1 Artificial LifeForm
px75v1 isto imas za skiniti ovdje na siemens/ostalo/besplatni programi...
maraschino - PTICICA
Hvala na svesrdnoj pomoći - telefon sam riješio već odavno.
Platio sam Siemens servisu koji su ga otključali za simboličnu cijenu od 12€.
Naime telefon mi ne prepoznaje midlete (kao Viper GSM ili px75v1), dok druge java aplikacije uredno rade.
Kad bih ja ovako pomagao ljudima u sat TV svijetu - ti ne bi nikada ništa gledali![]()
![]()
MAY THE DREAMFORCE BE WITH YOU!
Samo za tvoju informaciju, neki tvrde (ako te zanima tko, potraži) da ViperGsm radi sa C72.
E sad, kaj se tiče pomoći, nisi baš fer, zar ne?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
E moj mentore(tebi svaka čast) - tebe ću citirat:" željezo se kuje dok je vruće"![]()
Eto ja još uvijek strpljivo čekam za Panasonic(tebi svaka čast) - no niko niš, a i sam tražim ne sjedim skrštenih ruku.
Inače sad kad je otključan C72V prima sve java aplikacije, dok je bio zaključan ove kalkulatore nije htio - a ostale aplikacije je (Word, exel, kamasutra....).
MAY THE DREAMFORCE BE WITH YOU!
Bookmarks