a kad bi mogla ova zvir izac u prodaju!!!
moga bi se ja predomislit za N80 i uzet N93
Ovo je direktno s video eventa iz Berlina, prve informacije, ne da mi se prevodit. Uživajte!!! Nastavak slijedi........
- Nokia N93
The Nokia N93 is the ultimate mobile device for spontaneous video recording. With uncompromised digital camcorder, telephony and rich Internet communications functionality, it features a 3.2 megapixel camera with Carl Zeiss optics, DVD-like video capture at 30 frames per second, and 3x optical zoom with video stabilization. You can see your memories come to life on the high definition display, or connect the Nokia N93 directly to your TV for a widescreen movie experience.
Specifikacije
Code:http://www.nseries.com/nseries/v2/media/product/tech_specs/en-R1/tech_specs_n93_en_R1.html?lang=en&country=R1
- Nokia N73
The Nokia N73 is a stunning multimedia computer with powerful photography features and integrated stereo speakers with 3D sound. In addition to providing the standard range of Nokia Nseries multimedia experiences, the Nokia N73 includes a 3.2 megapixel camera with Carl Zeiss optics, auto focus and support for uploading your photos to the Flickr.com photo community; all in all, a package ready to challenge any digital camera.
- Nokia N72
The Nokia N72 has high-perfomance multimedia at its core, wrapped in a beautiful pearl pink or gloss black package. The Nokia N72 offers the benefits of versatile photography, entertainment and personal productivity to people who value style as much as technology. Powerful yet stylish, the Nokia N72 is equipped with a 2 megapixel camera and integrated digital music player, with dedicated capture and music keys as well as an FM radio and support for Visual Radio.
The Nokia N93 and Nokia N73, which are based on S60 3rd Edition software on Symbian OS, are expected to be available in July 2006. The Nokia N72 is expected to be available in June 2006
Zadnji uredio Drug Mile : 25-04-2006 u 11:40
a kad bi mogla ova zvir izac u prodaju!!!
moga bi se ja predomislit za N80 i uzet N93
Fino piše na dnu mog posta. July, '06. Znači kod nas negdje u 8. mjesecu, a možda i prije
sorry nisan isa za tim ocara me ovaj izgled pari se manja dosta od N92 i N90Izvorno postao Drug Mile
Ma da. Ne bih ti to savjetovao. Ja ostadoh na N-GAGEu zbog takvog razmišljanja. Definitvino je moj model N80, iako je N93 izuzetna.Izvorno postao vedran/st
SKR. je SKR. za SKR.
Da, da, July '06....
Tipfeler, htjeli su reći July '07.
Testis unnus, testis nullus!
.:[ Nokia N93 ]:.
.:[ Nokia N73 ]:.
.:[ Nokia N72 ]:.
Sincerely yours,
Apoc
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
a cujes s obzirom da nema za kupit i nisu dosle kod nas ni jedna ni druga kad bi zasle u usto vrime onda bi prije uzeja N93 nego N80Izvorno postao djomla
Nisam vjerovao da će N93 imat VGA video sa 30 fps. Ipak ima, bilo bi samoubojstvo da nisu to napravili.
Samo, momci, mislim da cijena neće ići ispod 1000 €.
Evo malo live slikica
![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 25-04-2006 u 16:11
Lijepe su sve Nokie.
Ova N93 će biti velika, a zapela mi je za oko N72, candybar, i dobrog dizajna.
Sad, što uzeti...![]()
![]()
![]()
n93 rules!!!
koja je to mrcina...
definitivno najbolji mobitel što sam ja do sad vidio!!!!!
jedno pitanje, ovo je prvi mob s optičkim zoom-om, ne?(zanemarimo japance)
N72 mi je difinitinvo za oko zapela, ali sumnjam da će ikad u mojem vlasništvu biti... To konstantno odgađanje modela iz N serije mi ne ulijeva neku nadu da će izlaziti na police onda kada ih najavljuju... A i cijene... Posebna priča...
Ma kakva N93, kaj ste vi ludi? Istina da je mob zvijer, ali to je cak i za mene preveliko....A ak ja velim da je velik onda je fakat velik
jer ja sam imao valjda sve cigle od mobova do sad... A se sjecate u onom jednom postu od prije neki dan kad smo nagadali kolko ce doc N73
? Ja sam reko da kad dode da ce na crno bit oko 4500Kn... E sad bas i vise nisam siguran...Sad kad sam vidio kakav je to mob, mislim da mozemo maknut onaj 4 i stavit 6, ako ne i 7 ispred onih 500KN...Mislim kolko moze mob sa Carl Zeissom i 3.2Mpx-a i autofocusom kostat
? Brijem da ce ta N73 bit valjda skuplja i od N80 . To kad dode kod nas svi cemo poopadat na guzice kaj Mobis nabije cijene...Ali kaj se mene tice N73 DEFINITIVNO SLJEDECI MOB
![]()
DO YOU THINK VALENTINO ROSSI
CAN WIN ANOTHER WORLD CHAMPION TITLE???!
--WHO DOESN´T?!-- ;)))
Šteta što nema DVB. Samo to fali do savršenog mobitela![]()
@Friški
Pa koliko sam ja skužio specifikacije N72, N70 je bolji mobitel. Ne navodi se rezolucija ekrana N72, al N72 nema 3G, ima istu 2MPx kameru kao i N70...
Uglavnom, možda ti je bolje uzet N70 (i dizajnerski su jako slične).
Testis unnus, testis nullus!
N72 je kao nasljednik 7610. Neki fešn mobitel.
A ova N93 je velika, ali ništa veča od N90.
EDIT. I konačno jača baterija. 1100 mAh
Zadnji uredio Drug Mile : 25-04-2006 u 17:21
N93Izvorno postao Mobyy
ja se mislin
rezolucija ekrana na n72 je 176x208...![]()
I ja kažem. Slabo, u odnosu na "danas"Izvorno postao symibman
Napokon, napokon, napokon, napokon, napokon, napokon. I opet napokon. Hvala sv. Petru.Izvorno postao Drug Mile
SKR. je SKR. za SKR.
72 nije 3G.
Onda ništa od novih Nokija. Ova 93 je stvarno velika, džaba baterije od 1100mAh.
U biti nihil novum.![]()
N73 je nasljednik N70. Malčice veći.
N93 je nasljednik N90 i jednakih je dimenzija.
Samo da dodam da N93 ipak ima vibrator
N93 - sve najbolje, ali za moje potrebe prevelika
N73 - poput N80, ali nije u dva djela što je pohvalno, nema lockera i škripanja
N72 - lošije od N70 tako ništ pd toga...
Moj izbor N73...samo što kad izađe ću pričekat par mjeseci da padne očekivano velika cijena....![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao marko6630
Specifikacije nisam proučavao, već sam samo izrazio mišljenje na temelju dizajna uređaja...
...vidim da se N73 očekuje u 7. mjesecu ove godine + bar 2 mjeseca odgode + 1 mjesec da dođe u HR + bar 2 mjeseca za kakav takav pad cijena...
zaključak: razveselite sami sebe za Božić![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo sad nešto računam, VGA 30 fps, koliki će biti ukupni bitrate. Uglavnom, negdje oko 20 Mb/minuta, s obzirom da rekoše 90 miunta videa na 2 GB SD karticu
Bookmarks