Eto, misterij je razriješen, barem što se tiče 0 čuna.
Upravo mi stigla poruka:
Zelite li i iza 15.1 koristiti Vip frends 0kn,vec sada mozete poslati SMS 0kn na 991. Opcija se time od 16.1 produzuje svakih 30 dana uz 25kn mjesecne naknade..
mislim hello... kakvi gadovi..mozda i nije skupo ako visis na telefonu..ali 25kn mjesecno..je previse..
Eto, misterij je razriješen, barem što se tiče 0 čuna.
A na pretplatu?
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
potpisao si i nema promijena uvjeta razgovaras bez naknadne ovog tipa te naknade za uspostavu poziva (za koju se za sada ne zna tocno da li ce biti ili ne).Izvorno postao Orin
sad mi seljački objasni kaj si to napisalNaknada Kojeg tipa? Sorry ali malo to bolje objasni...
Osim sto je 25 kn mjesecno za mnoge previse, ima i jos jedna fora, a u to je uspostava poziva koju ti naplacuju za svaki drugi poziv osim za friend broj.Izvorno postao khideg
He, he, to je ono što većina ne konta.
ajd nema problema znaci ne placas ovih 25kn niti uspostavu poziva koja je do sada bila od valjda 20l ili tak nest slicno. Samo razgovaras i placas pretplatu odnosno minimalna mjesecna potrosnja ti je 48kn+12.5 (r.frek).Izvorno postao Orin
to je ono što ti više ne naplačujuIzvorno postao Drug Mile
![]()
dobar grah daleko se čuje
Jel ima tko pouzdanu informaciju da li ce biti te nadoknade od 16.01 na dalje???Izvorno postao JBT
Misliš po novome od 15.01?Izvorno postao KaKaV NeReD
i ja sam tu poruku dobila danas ujutro...po meni je ok jer ja preko vipa razgovaram samo sa deckom (rijetko kad s nekim drugim) jer imam cronet koji mi je kakti sluzbeni, i to razgovaramo jaaaaaaaako puno tako da mi je tih 25kn nista naspram onoga koliko bi potrosila da toga nema...
iako,slazem se da je previse...mogli su staviti recimo 15kn,to je vec nekako racionalno...(ipak se treba prepaid razlikovati od postpaida...)
Potpuno isto. Vip sam uzeo prije dva tjedna samo radi nula kuna prema curi...Izvorno postao tutlek
Ma poznato je da od vodećih operatera nismo mogli ni očekivat novost - već samo isto sranje drugačije pakirano.
Al neka - opet bolje i ovo nego da su 0kn totalno "ugušili"!
Ako uvedu bon od 50kn - u tri mj. obnoviš račun jednom od 50kn, ostalo po 35 - samo da aktiviras razgovor za nula kn.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
bolje da su ukinuli tarifu nego sto naplacuju tih 25 kn naknade.sta im to znaci nego lopovluk?!
TO znači da u biti više nema razgovora s VIPme friends brojem za mukte. Ako hoćeš, plati! Ne može mi nitko više prodati priču da su to "razgovori za nula kuna" jer nisu!Izvorno postao zmija
Možda tebi ne mogu![]()
Izgleda da su korisnici koji razgovaraju za 0 kn stavljeni na svojevrsni "nizi priority" na baznim stanicama VIP-a tako da im je kvaliteta zvuka cesto losija nego kod uobicajenog razgovora. To je u biti ista fora kao s Tele2 koji u Zagrebu, zbog malog broja baznih stanica, povremeno degradira kvalitetu zvuka kako bi svi koji zele, mogli obaviti razgovor. Skuzio sam da mi je kasno navecer, iza 23 i rano ujutro zvuk na Tele2 uvijek bolji nego preko dana i poslijepodne, dakle kada je manji pritisak na mrezu.
bilo bi ok po meni da je mjesecno 10kn pa tko hoce. ok ..al 25kn.. previse..
zasto???ako je tebi to previse neces aktivirati tu uslugu i tih 25kn ce ti ostati na racunu,dakle nista ne gubis...oni daju na izbor onima koji zele to koristiti da plate 25kn (sto se slazem s ostalima da je ipak malo previse)...i ako sa VIP friends brojem pricas mjesecno za preko 100kn onda ti se tih 25kn itekako isplati,zar ne??? (barem je tako kod mene)...e pa onda...Izvorno postao zmija
nije da ih branim,ali ipak mi je draze da su ostavili to na izbor...nego da su skroz maknuli...
Pa realno, zbog konkurencije, nisu niti smjeli maknuti tu mogucnost jer njome zadrzavaju kod sebe velik broj korsinika. Mislim da na ovaj potez tele2 ipak nece ostati ravnodusan te mi se cini da ce i oni uvesto friend brojeve.
Teletu nije potrebno uvoditi Friends brojeve. Dovoljno je da uvede, govorim na pamet, npr.-vikendom sva naplata 50% niže, i opet su na koljenima naša dva donedavna Titana...
VIP će morati korigirati ovu odluku... Ili bar biti pošten pa priznati da ukida džaba telefoniranje prema Friends broju.
Pazi, njima je smetao taj JEDAN JEDINI BESPLATNI BROJ.
Jadno.
ocito da je vipovcima to smetalo, ali pozitivno da je sada jasna njihova politika, a i zasto je Tele2 oduzio sa svojom akcijom (do 31.1) - jednostavno se ceka potez konkurencije da bi se napravio pravi odgovor.
a hoce novi okrisnici koji do sad nisiu ni koristili tu tarifu moc aktivirati na nazancen nacin ili ne..to je pitanje isto.
Ne kuzim zasto ti cvilis. pa tebi je bez naknade taj broj besplatan.Izvorno postao khideg
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks