hočeš da s tobom odem?![]()
pogledaj dal yostick radi...dal maskica škripi,dali ima gdje ogrebotina itd...
naime ...sutra se idem nac s likom....prodao bi mi k750i za moj d500 + moja nadoplata od 100 kn. moj je bez garancije..a njegov ima jos navodno 9 mjeseci garancije i kupljen je negdje u zg u nekoj trgovini lalala. pa me sad zanima na sta trebam obratit pozornost zato sto nisam nikad kupovala mob polovnjak...aj savjetujte mepuno hvala ..pozzz
hočeš da s tobom odem?![]()
pogledaj dal yostick radi...dal maskica škripi,dali ima gdje ogrebotina itd...
heheehe najbolje bi bilo da ides samnom))))))) valjda se necu zaje....bat...
al joystick to je prva stvar koju moram gledati sta jos
?
ma ići ču s tobom,nije bed,kad da dođem po tebe?
potraži znakove na mobu da li je pao...da li je ekran izgreban itd...ma može ti mob valjati 3 dana i onda se zbrejkat i pa pa,ali ak ima garanciju,ne bi trebalo biti problema,samo pogledaj vanjska oštečenja...
Izvorno postao smogovac
SAMO DA SE NE ZAJEEEEBEM...nego ..zasto bi on njega prodavo na kon 3 mj..jel bi moglo bit kakvih caki ?
ja mobove prodajem nakon 2 dana,tako da ovo nije ništa čudno...
zasitio ga se valjda...
nečeš se zajebat,mi vjerujemo u tebe![]()
pa to od tog lika stari valjda koristi mob...pa onda...
kak god ti kažeš...
e smogi smogisam mi srecu pozeli....al dobro mozd ni ne bude nist od toga samo eto
mora se i njemu moj mob svidit
![]()
bit ce sve ok..a gdje ga kupujes u os ili SB?Izvorno postao outrageous
Znaš koja je moja taktika...
Prvo, obratim pozornost na osobu koja prodaje mob, odnosno da li je simpa, da li se vidi na njemu da mulja i slično, odnosno prvi dojam. Imao sam već dosta iskustava da osobe zuje okolo, ne gledaju te u oči, jedva čekaju da ti uvale mob, ne žele ti dati osobne podatke umjesto garancije i slično. To je znak da te najvjerojatnije hoće preveslati. Pogotovo ako primijeti na tebi da nemaš iskustva s takvim načinom trgovanja, mogu ti zabiti nož u leđa i podvaliti neko smeće tak da pazi na to.
Drugo, ako imaš priliku idi s tim likom na neku cugu i u tih pol sata-sat vremena dobro prouči mob. Pogledaj joystick (to je najvažnije!!!), pogledaj fizički izgled da li je ogreban, ima li kakvih oštečenja i slično. Zatim se malo igraj s mobom, prčkaj po njemu, upali kamer, idi u poruke, odnosno provjeravaj da li sve štima.
Ako je na kraju sve OK, obavi razmjenu!
E, i ako mob nema garanciju iz EM-a, odnosno ako ima garanciju iz nekog šici-mici servisa, kaži liku neka ti ostavi svoje osdobne podatke, odnosno prepiši ih sa njegove osobne kao dokaz da te ne mulja.
Imam iskustva s trgovinom sa mobitelima i slično, pa znam kaj pričam. nadam se da će ti ovo pomoći.![]()
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
iso je lik samnom na instrukcije...pa ga znam odande..al ono samo sluzbeno...u osijeku cu napravit sutra ujutro razmjenu ako bude bilo sve ok. jedino mi bilo cudno kad sam pitala " a sto tvom starom ne odgovara mob"...on je tam vam....kao"on oce kupit drugi mobitel" pa reko koeeg ce vraga njemu mobitel starom covjeku pa ga mora mjenjat svaka 3 mjeseca...valja dobro popazit sutra
Sretno sa razmjenom... Javi kako je prošlo...
E da, slažem se sa ovim što je PhytoSculpt rekao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ićo
PROSLO? KO I DA NIJE)) hehehe..ma odgodili smo kao nemoze on doc danas u osijek...ma cisto sumnjam da ce ista bit od toga al eto...ako ima netko da bi se mjenjao (k750 i nadoplata ne previse) ili kupio nek se javi
![]()
Moj savjet ti je da usporedis IMEI broj uredaja sa istim brojem na listu od garancije da vidis da li se slazu brojevi, meni je jedan pajdo uvalio mob s garancijom tako i nakon mjesec dana odnesem ga u servis i covjek mi veli da to nije garancija od tog uredaja!!!![]()
Izvorno postao wildbabe
u pa to je mlogo zahebanoma meni je lik sumnjiv bolje ni da ne uzimam od njega mob. nabavit cu vec ...ima vremena
Bookmarks