možeš pomoću bluesoleila kopirati i brisati bez potvrde.
Koristim MyPhoneExplorer za kopiranje file-ova sa notebooka preko bluetootha na SE k750i. Međutim prilikom kopiranja na mob za svaki file moram na mobitelu potvrdit da ga želim kopirati (isto vrijedi i za brisanje) plus što je to popraćeno iritantnim glupim zvukom s mobitela....![]()
Da li je to moguće kako izbjeći preko postavki bluetootha na kompu ili mobu, jer ja nisam uspio nikako.
Hvala.
možeš pomoću bluesoleila kopirati i brisati bez potvrde.
Ne može se isključiti potvrda...
Da evo ti tu i upute i link za download bluesoleila: KLIKNI ME JA SAM LJINK
Seriously?
Zar nije to razlika izmedju uparenih i neuparenih BT uredjaja? Ono, kad napravis BT uparivanje, ne bi te vise trebao pitati za potvrdu. Meni barem tako radi, sta god saljem sa kompa na mob sve ide direktno, ne moram nista potvrdjivati.
Da, @ravilov je u pravu. Tak je i meni bilo. Kada sam jedom dodao mobitel u uređaje bluetootha više nije tražio potvrdu za slanje. Osim toga kada ga upariš možeš to namjestiti u opcijama u mobitelu, dopuštenja i to...![]()
pa mislio sam da se to podrazumjeva... valjda neće pitati takvo što ako ne upari mob sa kompom![]()
Seriously?
Hm, pa sad dal sam ga "upario" ne znam jer nigdje nemam opciju "upari", windoze su naime na engleskom...
Inače u Bluetooth devices imam dodan mobitel, pod Services imam uključeno i dial-up i HID i serial port. U postavkama moba pod Alow connection imam postavljeno Always...
I opet on pita za svaki file...
ma je*o ti to instaliraj si blue soleil i imaš san snova... AJ tu
Seriously?
Bookmarks