eto, meni kad ulovim vremena... tipa sada preko ljeta. ništa posebno extremno - cesta i makadam, ponekad neki lakši teren (nažalost, nit imam dovoljno opak bajk za to, niti ima nešto terena blizu VG). tako da sam uglavnom na kilometraži, pomalo dosadi kad upoznaš bližu okolicu. zato sam neki dan se zaletio na bezveznjak na jednu vožnju i završio u vukomeričkim goricama. taman bih se spustio do jamničke kiselice da sam nastavio (sjetio sam se da se treba nazad popeti pa sam odustao)
jedini bed mi je nać nekog dovoljno ludog da ide sa mnom se voziti. frendovi s kojima sam se vozikao se žale da previše i prebrzo vozim.![]()

Odgovori uz citat
)
Mene isto vesele bicikli i jako me držalo jedno vrijeme da ga kupim ali nisam jer sam štedio lovu za auto.. sad samo kupujem pizdarijice za auto - gume, felge.. pa lova na to ide...
(onaj starinski, babski) i nije baš za vožnju po prirodi, al imam vrt (bašču) i cvijećnjak pa se s tim zabavljam na veliko (ako se ne računa igranje nogometa). A i nabijam svaki dan kilometražu sa 7 mj. sinčićem ( on u kolicima a ja cipelcug
Bookmarks