ajme, stvarno šokantno. . . nekada nismo ni svjesni stvari oko nas. . .
ovo je dokaz da nekada ne znamo ni cijeniti život i ono što nam život pruža:
ljubav, zdravlje, sreću, samo to što možemo hodati disati odrastati normalno. . .
mislim s takvim nevoljama sam i ja upoznata jer imam u obitelji bolesne koji pate, mislim da ih svatko ima. . . sto je žalosno i tužno,a mi nikako ne možemo tomu pomoći osim da pružamo sebe. . .
ps. mislim da trebamo više paziti na neke stvari koje su nam naše "BLAGO" jer sve se lako gasi život,prilike,šanse da se dokažemo, da zadržimo ljubav svoga života. . . u ovome sam shvatila da moram više potpore drugima pružati, a opet i mojoj ljubavi moram više pokazivati koliko mi znači i koliko ga volim, jer mogu ga samo tako izgubiti,a ne želim...jer moj dečko je moja potpora,snaga,duša,nada i ljubav što me drži...kako se kaže. . .
nemaš-želiš
dobiješ-dosadi
imaš-izgubiš
izgubiš-želiš natrag....tj požališ. . . svi mi shavtimo sve tek kada je sve gotovo, tek na kraju shvatimo što smo izgubili i kako smo bili glupi. . .
Hm...zbog toga je na neki nacin i ovaj post postavljen....da oni koji sve imaju,a nis ne cijene, da shvate sto sve imaju, a drugi ne mogu imati...I naravno,ako zelite...pomoci Filipu.
I ispricavam se za krivi link, pravi je ovaj : http://www.pomozimo-filipu.com/
p.s. @frish-ki : onaj link me vodi na microsoft heh
Bookmarks