Krme , to je blizzard installer !
Imali neko asphalt urban gt za s60 ja sam ih bio nekoliko skinio ali ne rade(meni se cini da su za n-gage ) cuo sam da treba neki blaze installer.moze li netko detaljnije objasnit kako ga instalirat i ako moza poslat(link) blaze installer!!
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
Krme , to je blizzard installer !
eis! što ja nisam imao u om formatu!! već mi sve po folderima bilo! lol
mama ti sestra!
BLZ Installer For Nokia 60 Series
For Installing N-Gage Games In Your S60
for: 3650,6600,7650,7600,3620,3660,
6260,6630,7600,6670,7610,NGage,
6680,6681
http://soft.mobilesmania.com/ZIP/Jul...0INSTALLER.zip
Imam ga ja. Daj mail i šaljem ga odmah. JAVA igra je. Dakle samo ga instaliraš
King ne radi mi e-mail.Steta mozemo li ikako drukcije to sredit
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
ovo šta ti king hoče poslat je loša java kopija asphalta,skini ovo i ubaci pod system i libs,pozdrav!
http://rapidshare.de/files/10432997/...DL1ke.rar.html
Kako cu datoteku ubacit pod system\libs pokusavao sam ali nemogu nikako spemin ga na karticu ali se uvjek spremi pod E\ !!!kad ga ocitam na mobu nikako nemogu da ga kopiram u system\libs HELP
BMW M5
imaš card reader?
ako ne kreiraj iste foldere nazive) i ubaci sve datoteke potrebne u njih.
ne da mi da kreiram folder naziva system kaze da vec postoji ali mi ga ne ocita na kompu.Inace nemam card reader nego dku-5 usb kabel ja mislim!!(uglavnom usb je)
Ima li neko drugo rjesenje
BMW M5
a tko tije reko da kreiras system kreiras foldes u system/apps i u njega ubacujes fajlove zatim kopiras iz libs u libs i to je cjela mudrost.
Sodom za ovaj tvoj asphalt mi trazi password pri otzipanju
BMW M5
pass :kokobil
napokon igra radi thx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeli izasao asphalt2
isto ovako da se moze instalirat ako ti nije problem daj link za skinit!!thx jos jednom
BMW M5
ja kako god da igram,uvek vozim na dve tri iste staze.... nista mi nije jasno
e a što recimo ako hoću dvije imati??? ako kopiram i prbacim u System neće to obrisati pa staviti voje fjle???Izvorno postao sodom
mislim da nebi trebao ali pitam
mama ti sestra!
asphalt 2????Izvorno postao MPower
ama jedino o toj i pričam i jedino tu igram![]()
mama ti sestra!
haha
ja nemam mjesta da skopiram igricu.....
e faber pa di si lega nisam te dugo vidio?!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
moze link za asphat2
BMW M5
Jel dvojka u .sis varijanti?Radi li na 6600?
Ima li tko kakav link za Asphalt Urban Gt, odnosno, GT2 za Sony Ericsson Z520i? Znam da je ovo rubrika od Nokie, ali mi na Sony Ericssonu nisu još ništa odgovorili, a svaka je pomoć dobrodošla...
hm ovdje je riječ o s60 igri,ti tražiš java,ovdje:
http://fullmaza.com/downloads/index....at=22&pic=4052
Bookmarks