...a odakle ti to...Izvorno postao RAUL
Reklama kaze; Tko prvi donese dnevni primjerak Metro Expressa na jedno od prodajnih mjesta TELE2 partnera, dobiti ce TELE " bla bla" start paket mukte!Cak i ako ne stignete prvi, i za drugog i treceg donsioca metro Expressa pripremili smo malo iznenadjenje!
Jos jedan hvale vrijedan potez TELE2![]()
...a odakle ti to...Izvorno postao RAUL
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa piše u Metrou, to je u sva tri broja bilo dosadIzvorno postao Eminem
Je, ima u Metro Expressu svaki dan.
Kome se da ustati u 6h i kampirat ispred poslovnice onda je zaslužio....
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ček jel to svaki dan ili?...?
There are no shortcuts in evolution.
svaki dan....Izvorno postao nix1001
bar do sad ova 3 dana kako Metro izlazi...
ne znam sta bi mi morali dati da to napravim. mozeda neki telefon bespltan.Izvorno postao XLR8R
Poznavajuci tebe bilo bi dosta da ti uplate bon od 100 kuna na racun![]()
![]()
![]()
![]()
baš sam danas iz fore otišao do teleta oko 9 i uđem ja i ono pitam kao jel ovo vrijedi a lik se počeo smijati rekao da su ljudi čekali od 8 (kad se otvara)...... mislim ono fakat![]()
...manje je više...
ali postoje i nagrade za drugog, treceg....![]()
Ma to je bezveze, to će prije svega pobrat neki penzić koji već u 5h ujutro čeka bus... bahhIzvorno postao khideg
ako je neko uspija ovo neka javi....
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Ma to mi djeluje tak primitivno, ustaneš u pet, čekaš u redu, a neznaš jel buš dobio il ne (vrlo vjerojatno da ne), i to start paket vrijedan 100 kn. Bezveze !!
Nije ovo za mene ...
Očito im fali originalnih ideja. Al' da ima onih koji će se na ovo napalit, ima.![]()
Joj, nemojte se ljutit, ali zbilja vas ne kuzim...kao prvo, kaj ima tak lose u toj akciji, ocito su paznju privukli, kad toliko razglabate o tome...drugo, kaj ima lose u tome da i koji penzic unuka usreci, ak vec sam nema mobitel...trece, kaj ste ljubomotni, znate da se nudi besplatno, a ne mozete do toga, pa sad racionalizirate da ne valja akcija...a da se nudi 100 cuna u papirima, stajali bi i vi u redovima...![]()
Meni je to ok, ima ljudima kojima se da cekat u redu i koje je ova akcija razveselila, ko voli nek izvoli...![]()
svi postovi nakon ovoga koji će biti offtopic bit će obrisani, a teži prekršioci kažnjeni...
također nema tolerancije prema onima koji vrijeđaju bilo koga, pogotovo socijalno osjetljive.
mislim da danas nije bilo ovog u metrou al su neku novu šemu napravili, tipa prvih 10 koji pošalju sms dobiju start paket
Da, tocno, s time da mozes sa bilo koje mreze poslat...nije ni to lose.Izvorno postao jay
![]()
Bookmarks