Ekran prikazuje 65000 boja, TFT, dobar kontrast...
Nemaš se puno razmišljati. Ako još možeš ubosti po povoljnoj cijeni, mob je prava stvar.
Zanima me na sta lici ekran na 6230 tj pise da je samo 128x128 kao i na starijim stn ekranima ali da je sada tft pa me zanima da li je razlika u kvaliteti vidljiva, inace razmisljam o kupnji tog moba ali me jos samo taj ekran zanima i sputava...
Ekran prikazuje 65000 boja, TFT, dobar kontrast...
Nemaš se puno razmišljati. Ako još možeš ubosti po povoljnoj cijeni, mob je prava stvar.
imam ga ja... ekran je odličan...čini se mali , ali nijr pre mali.... salika je ok..
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
jel istina da ima i streaming tj da se preko edge moze i rtl gledat?
sve vise mislim da cu ga uzet u oglasniku je oko 600-700 kn
Ima streaming, ali ne možeš koristiti 3G usluge, odn. ne možeš gledati RTL live.
6230 nije UMTS uređaj.
Ekran je jako dobar, čak i na suncu se komotno možeš dopisivati i čitati poruke, jedino možda nećeš dobro vidjeti slike, jer malo pada kontrast... Ovisi kolko je jako svijetlo vani.
Ako ćeš uzimati mob iz druge ruke, obavezno pogledaj dal ima ogrebotina na ekranu (tj na maski preko ekrana jer ga ona štiti). Ako ih ima, može te živcirati što se te crtice užasno vide. Čak i one najsitnije, a kad prvi put vidiš takav ekran pomisliš da se neka voda zavukla pod masku i malo "izobličuje" sliku. Ali nakon nekog vremena se navikneš tako da...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
tocno to...oklop (plastika preko ekrana) mu je totalno u banani..imao sam ga i svaka crtica se vidi iz aviona na njemuIzvorno postao XLR8R
cvita
Potpisujem.....
Ima video streming , ali kod nas nije podržan...
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Ma, to bi trebala biti najmanja glavobolja. 6230 ima Xpress-on-covers. Za sto kuna kupiš u Mobisu original masku i alles gut!Izvorno postao cvita
![]()
znam da nije umts ali recimo prije sam imao 6630 i nisam imao 3 g signala vec samo edge kao sto ima i 6230 i sacuvao sam link od rtl i uspio sam gledat rtl pa mi nije jasno zasto sada ne bih mogao???
Zato jer mreža registrira koji je mob 3G, koji ne. Npr. na WAPu uopće nećeš imati opciju skidanja MP3 ili TV. Provjereno.
ma kuzim ja sta ti mislis jer i ja kad sam imao 6630 kad nisam imao 3 g signala na wapu uopce nisam imao te opcije ali sam ih sjebo i link od rtl snimio i mogao sam se uvjek na rtl prikacit...
ali nazalost netko mi maznuo mob pa si sad planiram uzet 6230 ali jos razmisljam koji cu....zbog malog ekrana...
Bookmarks