i kak komentirate .. u Podgorici se slavi na velko ... 56 posto ljudi je glasovalo za odcijepljenje od Srbije
napomena : Yuga se prije sastojala od kolko ono 6 drzava
republika
čega već
heheh
sad su solo
i kak komentirate .. u Podgorici se slavi na velko ... 56 posto ljudi je glasovalo za odcijepljenje od Srbije
napomena : Yuga se prije sastojala od kolko ono 6 drzava
republika
čega već
heheh
sad su solo
drago mi je.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
bravo redno je vreme bilo da otkace te vecito nezahvalne srbe,cestitam na crnogorce![]()
![]()
Get rich or die tryin.....
....a slijedeće na redu je - Kosovo.... a nakon Kosova...... Vojvodina......... a nakon Vojvodine...... Sandžak....... a nakon Sanžaka, beogradska prigradska naselja.....![]()
Testis unnus, testis nullus!
slavi se i u Beogradu...
ni njima nije tako teško palo to kako mislite, upravo naprotiv
A šta da vam kažem koliko mi je drago! neka! riješili su se okupatora koji ih je okupirao još pri završetku 1.svj rata! a ko bi sa njima i živio??kad su životinje!
Jedva čekam da proslavim sa Nikšičkim!!! čuo sam se sa nekim frendovima maa..šta da vam pričam!
Zbog čega ih poštujem i preferiram ...to neka ostane samo meni....a druga stvar je ova-
jeste primijetili ona dva prsta?????e sad šta uopće znaju ta dva prsta??
pito sam baš svog druga pa evo da ga citiram
"To je znak L, znak Liberalnog saveza CG ciju je ideju o nezavisnoj CG preuzela vodeca partija i eto, valjda, ostvarila to...
Liberalni savez je pod vodjstvom Slavka Perovica odbijao odlazak u rat, a cijelo Cetinje je bilo protiv odvlacenja ljudi u borbu po tudjim teritorijama. Oni su i ispjevali pjesmu: Sa Lovcena vila klice, oprosti nam Dubrovnice..."
ETO KAO ZNAK PODRŠKE KAO I NA DRUGIM FORUMIMA,PROMJENIO SAM AVATAR U NJIOVU ZASTAVU!![]()
Zadnji uredio FaberOSK : 22-05-2006 u 01:53
mama ti sestra!
Ma da? Pa što onda oni nisu prvi raspisali referendum da se odvoje od CG??Izvorno postao Inovator
Ajde molim te, lik na telki, srbin, ide glasati protiv odvajanja uz komentar 'srbija do Tokia'... To je takav mentalitet... da, ovo je primjer jednog čovjeka, ali to je na žalost stereotip...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks