pa super je! sta...
vjernici ce bit odusevljeni![]()
Stvar postoji,može se čak naručiti i...(no more comment,pogledajte sami!)
http://www.devoted1.com/
pa super je! sta...
vjernici ce bit odusevljeni![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
cool! može onda snimit nedjeljnu propovjed na ipod i slušat ju gdje god bio!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
preuzeto sa bug online:
....dakle sve je počelo kao zezancija na kojoj se kasnije profitiraloNa stranicama devoted1.com pojavio se "oglas" za iBelieve – kućište u obliku križa za popularni Appleov iPod. Stranice su bile začinjene i tobožnjim odgovarajućim "biblijskim" citatom: "But now bring me a man who plays music. And when the man played music, the groove came upon them, 2 Jobs 3:15". Općenito – sve je izgledalo kao dobra zezalica na račun tone dodataka za iPoda i totalne opsjednutosti tehnofila tim uređajem.
Međutim, bilo je i onih koji su ih stranice shvatili ozbiljno i počeli naručivati svoj iBelieve smatrajući da se radi o pravom proizvodu, što je na kraju tvorce devoted1.coma navelo da ga i stvarno počnu proizvoditi! Prema dizajneru Scottu Wilsonu kojega je zadnjih dana zatrpao mail, "dizajneri su odlučili realizirati objekt kao masovni umjetnički proizvod".
Tako se iBelieve može kupiti preko PayPala (ne funkcionira s karticama izdanim u Hrvatskoj) po cijeni od 13 dolara, s tim da dva dolara od svake prodaje idu u razne dobrotvorne fondove.
LoL ... Ameri - dokaz da glupost NEMA granica ....
I sto ce nekome to. Jedino ako je neko pravi pravi vjernik i oce imati sve u obliku kriza.
Ajme meni...čudim se da još crkva nije digla ustanak protiv ovoga![]()
Bom Chicka WahWah
onako krsti te i ipod ti stavi ispred glave, a on maše glavom, sluša metal![]()
Seriously?
Zašto glupost?Izvorno postao Paske
Ideja je super, nadam se da je i realizacija dobra.
Testis unnus, testis nullus!
ko zna možda se može napuniti sv vodom pa škropi usput s tim...
Seriously?
mora da se šališ ili su ti ovi iz appla isprali mozak nekom svojom ipod mind control tehnikomIzvorno postao marko6630
![]()
Izvorno postao sodom
Hm, a šta drugo očekivati od death metalca
Ima nešto u tome što kažeš, sjećaš se što sam prije par mjeseci govorio o iPodu, a gle me sad....![]()
Testis unnus, testis nullus!
nije stvar u tome,...ja sam vrlo open minded glede usvajanja novih stvari,bez predrasuda i sličnog ali racionalno ovo je bila sprdačina i kao takva je zamišljena no ljudi kao ljudi (a ima ih svakakvih) izrazili su želju da bi to kupili pa oni koji su se u početku sprdali rekli su, hej zašto ne... ajdmo još i zaraditi na tome,to je činjenica ,vrlo ironično i tužno ako mene pitaš....
pa moj komentar takvima bio bi jedino .....
Zadnji uredio sodom : 23-05-2006 u 09:46
tom ipod-u kolki je promjer utora za slusalice
KISI KISI
standard 3,5mm
Bookmarks