Ja sam na D750 probao mp4 fajlove, i najnormalnije rade... Bez ikakvih problema...
Molio bih svakoga ko ima k750i ako ima vremena da proba dal moze da pusta wav i mp4 fajlove
Ja sam na D750 probao mp4 fajlove, i najnormalnije rade... Bez ikakvih problema...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
trebalo bi radit i jedno i drugo![]()
There are no shortcuts in evolution.
Meni .wav cita kao fajl koji ne moze da se koristi a mp4 pusti ali nema SLIKE IDE TON ALI SLIKA NISTA
Neznam točno, wav bi morao radit.možda je stvar u firmwareu
A mp4 možda si krivo konvertirao..jel ti taj mp4 kad reproducira otvori i prozor za gledanje videa
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Prevlesao sam telefon barem 10 puta.Otvori mi prozor i pusti cuje se i ton ali nema slike.ALi njegov demo tour pusta najnoralnije.Drug mi kaze da je to sto je dimenzija 350x
da to ti je zato kaj ti je prevelika rezolucija videa
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
A da vas pitam cini mi se da od kada sam promenio fles me zeza mp3.kada u eklajzeru povecam na maks on mi krci,a cini mi se da nije ranije.
Jel moze neko da proba pa da mi javi
Što se tiče mp4, može biti da ti je prevelika rezolucija kaj je njofra rekao ili si ga možda stavio u folder sa zvukovima pa ti neda video. Ak ga staviš u video folder bu ti onda prikazao video.![]()
Bookmarks