Well, piše:
"Master Code unlock ONLY user lock code (default"12345") NOT SP lock code!!!"
DCT3-4 Master Code Calculator v1.00 (Jul 17 2005)
Copyright (c)2005 Dejan Kaljevic
All Rights Reserved
************************************************** *******************Code:Web: http://users.net.yu/~dejan eMail: dejan@net.yu
DISTRIBUTION
You can freely make copies of the archive and distribute them as
long as no alterations are made to the contents.
DISCLAIMER
THIS SOFTWARE AND ALL THE ACCOMPANYING FILES ARE PROVIDED "AS IS" AND
WITHOUT ANY WARRANTIES EXPRESSED OR IMPLIED INCLUDING BUT NOT LIMITED TO
IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR
PURPOSE.
ANY MY LIABILITY WILL BE LIMITED EXCLUSIVELY TO PRODUCT REPLACEMENT.
IN NO EVENT SHALL I BE LIABLE FOR ANY DAMAGES WHATSOEVER (INCLUDING WITHOUT
LIMITATION, DAMAGES FOR LOSS OF BUSINESS PROFITS, BUSINESS INTERRUPTION,
LOSS OF BUSINESS INFORMATION, OR ANY OTHER PECUNIARY LOSS) ARISING OUT OF
THE USE OR INABILITY TO USE THIS PRODUCT.
All other trademarks mentioned herein are property of their respective
companies.
;************************************************* *****************************
DESCRIPTION
-----------
MCode is software that runs on Symbian platform (S60) and allows you to calculate
Master Code for Nokia DCT3 (6110,8210,etc..) and DCT4 (8310,etc...)phones.
Once calculated Master Code is valid until IMEI is changed on phone.
It can be usefull if you forget 5-digit user code, you can always
use 10 digit Master Code!
Master Code unlock ONLY user lock code (default"12345") NOT SP lock code!!!
YOU CAN USE THIS SOFTWARE ONLY TO UNLOCK YOUR PHONE!, DO NOT USE ON OTHER PHONES!
Program is tested on 6630(S60) and codes are tested on 6110,8210,8310!
If you have any problem with this program then just DO NOT USE IT!!!
Dejan Kaljevic
================================================== =================
jel ovo moguce? dekodiranje S60 Symbiana. citam na i-phone forumu i ekipa kaze da radi!!! molim komentare!!
Code:http://www.sendspace.com/file/4vdi4h
Well, piše:
"Master Code unlock ONLY user lock code (default"12345") NOT SP lock code!!!"
nisi dobro shvatio, program vrtiš na S60 npr., a kodove radiš za DCT3/4 modele..
BB5 unlock Dejan još uvijek skriva
tako je to ti ustvari služi i za skidanje onog dugog locka na mobitelu ako postoji... a ovog prvog treba prvo skinut al za bb5 nema šanse putem kodova... još ne al nikad se nezna kad će to ugledat svijetlo dana....
al baš čudno ovdje se piše o tome kako može i koristit ako zaboraviš security code kojeg si sam postavio a to sam ja baš probao na svojoj 6030 i nije mi prošlosecurity mastercode ga nije provalio , iako sam ja bio siguran da hoće jer po svoj logici bi trebalo i to radit...
a pogledaj malo Exotica je o tome pisao i temu otvorio u nokiji...zaljepljena je na vrhu.... i tamo ti je sve postavio šta se toga tiče...![]()
pozdrav.....
Zadnji uredio mobman : 13-04-2006 u 20:22
znaci nula bodova...hvala decki na odgovorima![]()
Izvorno postao mobman
ako itko probije sustav, dejan će pustit BB5 unlock free, to je i najavio.
Ma to mi je banana, ne želim slati telefon u srbiju da se otključa...
Ovdje je minus sigurnost. Koliko sam vidio ima na netu razno-raznih Dejana Kaljevića ili barem onih koji se tako predstavljaju.
Izvorno postao Drug Mile
pa i nije, ja imam izravne kontakte i tu nema muljanja, asad ima onih koji su spremni na sve
Evo ako niste vidjeli na mome postu izbacio sam toll za Security code.
Uskoro ce biti vise ali se programira
E vidiš, to je već nešto. Dobro da znam, ako mi bude šta trebalo, da ti se javim.Izvorno postao Inovator
![]()
hej ljudi!Evo danas sam malo cackao i trazio onaj ako sam dobro shvatio BB5 Unlock, i nasao sam nesto.Nisam siguran jel to uopce to,ali trazi me da spojim na DKU2 kabel.Vjerojatno to nije to ali nema veze.Citao sam malo o tome po forumima,i nekako sam siguran da negdje mora postojat neka caka za odkljucavanje symbian s60 mobaca.Kad nabavim neku nokiu sa symbianom probat cu se malo igrat s tim zafrkancijama.![]()
Symbian se može otključat ali to zna samo Dean prema tome nebi baš reko da su to zafrkancijeIzvorno postao sfreak
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
to ti je patka, izašlo je prije nekih 4 mjeseca, uglavnom, zaboraviIzvorno postao sfreak
ha ipak mislim da ce to kad tad netko probit,svaka cast Dejanu,ali mislim da ce se to kroz neko vrijeme postat "JAVNA TAJNA!![]()
pa čuj, za neko vrijeme sigurno hoće, on sam će to pustit za boxeve i postat će full komercijalno, samo eto, dotad je ovako.Izvorno postao sfreak
Zanima me samo jel to taj Dejan sam kreirao,pa je kako bi to rekli njegov patent,ili je to pokupio iz nokie?
jest njegov je patent, da nije, već bi u ovih par godina imali i drugih ljudi s tim rješenjem.Izvorno postao sfreak
nije to nešto što samo tako izlazi iz tvornice, vjeruj mi, a i radi se po sistemu da svaki od istraživača na projektu zna samo dio, tako da nitko ne zna sve.
eto, dejan je prokljuvio.
meni, tebi ili nekome, čak netko iz Nokie i može reći o čemu se radi, ali mi bismo gledali ko tukci i ništa ne bi napravili.
Njemu je možda netko nešto natuknuo i eto
Inovator vidim cujes se s njim i ono kolko toliko znate se,
E sad ako mu mozes postaviti pitanje :
Zasto s nekim svojim dobrim prijateljem iz HR ili BIH ili neke druge zemlje ne dogovori suradnju kao npr organizirano dekodiranje mobova nprsvi likovi su izmisljeni i nemaju veze sa ljudima iz stvarnog zivota)
ti objavis na forumu dekodiranje za 100€ na forumu i kazes da 5.5.2006. dolazi dean kod tebe i radi dekodiranje znaci svi ti daju mobove taj dan i on ih odradi, tako npr da radi svakih 2-3 mjeseca da dolazi kod nekoga i to odraduje, mnogi ne dekodiraju mob samo zbog nedostupnosti SiCG-a ili tako to . (napominjem da je cijena naravno primjer kao i ostalo)
@aureus
Čini mi se da je cijena za unlock bb5 oko 100eura
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
cijena je zbilja nebitna i da je 50 € nebi ga slao u SicG cak iako jednom u 3 mjeseca putujem pored BG .
znaci ako skupi se 10 fonova on dodje u ZG i eto ga njemu 1000 € a nevjerujem da ima bash 1000 €troska :
imamo suradnju s njim...Izvorno postao Aureus
direktno se šalje u BG, što više mobitela, veća isplativost
@Aureaus ne dolazi on u HR, nije mu sila
znaci konkretno ja tebi mob ti njemu ?
jel mi mozes okvirno reci koliko to sve kosta novca , i kakav je popust na kolicinu od nekih 15-20 komada recimo 6630 .. moze na pm![]()
i Aureus mi je nick ne Aureaus![]()
Pa eto nadjete jednog fana vas 10 fanova i zapalite u Beograd kod Dejana, on ce tih deset da dekodira max za 300e i ustedite 700e troskovi puta vam siogurno nisu 700e.Izvorno postao Aureus
Bolje Vi kod njega za 300e nego on kod Vas za 1000e (mislim bolje za Vas))
Gledajte ljudi sve je to super,ali ako kupim novu njoku 6630 za npr 1500-2000kn,pa onda dam jos na dekodiranje 100 eura,onda bolje u mobisu dodam jos parsto kuna i kupim mob koji ide na sve mreze.koliko je to isplativo ne znam,ali nemam nista protiv,svi moraju nekako zaradit![]()
Bookmarks