zanima me ima li bluetooth ili infrared, i ima li neka vazna stvar(dobra ili losa) koju bi trebao znati o njemu. ako se ne varam moze ga se nabaviti za 150 kn?
zanima me ima li bluetooth ili infrared, i ima li neka vazna stvar(dobra ili losa) koju bi trebao znati o njemu. ako se ne varam moze ga se nabaviti za 150 kn?
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Ima i Bluetooth i Infrared. Inace odlican telefon, sto je najbitnije otporan na padove i sa 10 metara, desava se hehe.
Ko što je adi rekao, ima i BT i IC...
Pa za te pare za koje si napisao, dobar izbor...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Malo stariji mobitel, ali za te novce neces dobiti tako dobar mob kao gore navedeni.Slobodno kupiti..moje preporuke
-Za te pare boljeg neces naci!!!Izvorno postao Qwasy6
-KUPI!!!![]()
bez razmisljanja kupi.
fala na savjetu, dakle odluka je pala
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
moj decko je imao t610 3 godine (ako se ne varam) i nakon te 3god baterija mu je i dalje drzala cca 3 dana...ponekad i vise
stvarno odlican mob...ja imam t630 i ne mislim ga tako skoro mijenjat![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
T610 i T630 su odlični mobiteli,moja frendica ima T630,i nije loš,svidja mi se.I to je jako kvalitetan mobitel,otporan na udarce
Imam ga 2 godine i 3 mjeseca, baterija i dan danas drzi 4 dana sa cca 20 minuta price dnevno...padao 2 puta s velike visine, jednom sam ga bacio i od zid i nikad se nije pokvario, radi ko novIzvorno postao tutlek
. Ekran nije TFT ali i dalje je jako dobar. Uglavnom sve preporuke.
Bookmarks