Daklem ovako.
Pošto većina članova koristi ili je koristila više vrsta mobilnih aparata (mjenjala ih) za to postoji razlog. Ono što mene zanima je da napišete što vam je bilo dobro ili što vam se nije sviđalo (što bi promjenili) na mobu.
npr. Bio sam zakleti ericssonovac (T10s/18, R320), a onda sam prešeo na Nokia-u (8210, 3410, 3510) i vau.. No, sad sam uzeo (ženi) SE T310. Pa ću malo isporedit ta dva proizvođača po "mom" ukusu /3510 i T310/ (sva'ko ima svoje razloge).
Novi mobiteli novi standardi; al se nekako kod SE provlači starinski štih softvera bez obzira što je novi model vrlo je sličan s r320s, ako izuzmemo novotarije (boja, mms..), dok mi se kod Nokie sviđa raznolikost. SE je po težini tu, al nokiji bolje drži baterija. što se tiče sms-a nokija je bolja 456 znakova, SE 160 (+produžene a svaku naplaćuju posebno) Nokia na zaslonu pokazuje i datum i sat, SE smo sat
. Displeji mogu proć, al da je kod SE malo veći po visini. SE ima brojač poruka i neke cake al nema potvrdu primanja što Nokia ima. A bilo bi zgodno kod čuvara zaslona (sat) da ga osvijetle koji put da se vidi u noći (blicne). Polifone nisu loša stvar, al mi se nekako slabo čuju kad je buka, il se vozam u autu.
Kod Nokie mi se sviđa što ima naše znakove (čćžđš); a oba su mi dobra zbog alarma, podsjetnika, kalendara... jedino kad bi se dali uredit zvukovi za alarm po mom ukusu (mislim da to zimenz može). Nokia ima govorno biranje, SE nema, al ima diktafon a N nema. Nije loše što mobovi imaju igre, al da imaju i javu..
Sve u svemu, da ne duljim, da me puste da udrobim od sveg po malo bio bi to mob za moju dušu.![]()

) Nokia na zaslonu pokazuje i datum i sat, SE smo sat 
Odgovori uz citat
).

neki šit s veličinom nečega il nešta
).
lud sam za čirilicom

Bookmarks