si probao master reset?
ovako stoje stari! mobitel mi se bilo ugasio i naravno,kad je pod garancijom,vratim ga u servis i oni ga srede!!HA HA
poslje toga imam problema,naime neradi mi bluetooth,mene nitko nemoze naci a ja i kad nadem nekog nemogu se spojiti s njim!!!
jel netko zna rjesenje ovog problema???
hvala
si probao master reset?
Seriously?
Pogledaj negdje u postavkama bluetootha, mora biti neka opcija, vidljiv svima (ili tako nešto), pa probaj to uključiti... Ako neide ni tako, onda probaj master resetom, ko što je compov rekao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
probao sam i jedno i drugo i neide!!!!
servis......
Seriously?
pa da mi sjebu i ovo malo sto radi
jel sad pod garancijom?Izvorno postao conto
Seriously?
sorry na offtopicu, ali usput da pitam, imam K700i, i sve je ok zasad, ima garanciju e elektromagicu ali nemogu nac racun, mozda ga nisam ni dobio, pojma nemam, jel bas moram imat taj racun...ili sta???
cvita
kaj ti nije racun "prikvacen" na garancijski list kak mozes bez racuna dokazat kad je mob kupljen i di je kupljenIzvorno postao cvita
servis je rjesenje.. ako bas to ne zelis, onda mozda da a flesas kod nekog.. al ode garancija. gdje se nalazis?Izvorno postao gogo047
Izvorno postao khideg
možda da proba izvaditi bateriju sa matične, pa probati ponovno...
ako ne, onda novi soft, može se i BT popraviti samo bez flashanja cijelog mobitela
Ako ima garanciju najpametnije mu ga je ponovno odnijet na servis pa nek se oni misle šta će s njim, a ako ga ne mogu popravit dobit će novi.
U slučaju da nema garanciju onda bi ga trebalo flashat pa vidit da li je u sw problem.
pa ako ima garanciju čemu zamarat forume? Nosio bi im svaki dan ako treba... po zakonu moraju otklonit kvar!
Seriously?
točno, ljudi kad imate garanciju, čim vidite neki bug odmah nositi tamo nek se oni time zamaraju! na to su se obvezali pri prodaji mobitela.Izvorno postao Compov
Meni je smiješno npr. kad netko kupi mob i nakon par tjedana ne radi ispravno... odmah se radi panika, traži se po netu, pita se prijatelje za rješenje... e, čoeče imaš garanciju nosi njima, čemu panika? Godinu dana im možeš dosađivat ako treba...Izvorno postao Inovator
Seriously?
Istina, ali dok je mob kod njih, nije kod tebe.
Ni ja ne volim nositi stvari (ne samo mobitele) u servis ako bas ne moram, iako imaju garanciju.
kako baš nemoraš? pa ako nešto nije u redu moraš...Izvorno postao ravilov
Seriously?
da moras, ali ovjde se msli, ako nije bas kvar vec akose nesto drugo dogodilo gdje je rjesenje jednostavno.Izvorno postao Compov
to se podrazumijeva, o tome nemoramo ni razglabati... ali ako ne radi bluetooth, to je već ozbiljno...Izvorno postao khideg
Seriously?
Dobro, to je istina. Za to bi ga i ja nosio.![]()
ja nemam problema sa bt..mob je super,toplo ga preporucam
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Bookmarks