Nisam imao v360 pa neznam -jel postoji mogucnost da ubacis memory card u neciji mob ili card reader pa uploadas neki skin na karticu?
Uvijek mozes flashirat...
konačno sam zblesirao mob, pokušao sam s motokitom master reset (jer sam se mulac ponadao da ću uspjeti ako vratim tvorničke postavke kreirati folder /c/mobile/skins, no medjutim od toga ništa ) jer se master resetom defoltno postavi konekcija na memory kartiicu a pošto nemam skinove ne mogu ništa na mobu radit pa tako ne mogu niti promjenit spajanje na data/fax mod.
eh lipi moji a što sad činit![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Nisam imao v360 pa neznam -jel postoji mogucnost da ubacis memory card u neciji mob ili card reader pa uploadas neki skin na karticu?
Uvijek mozes flashirat...
u pravi si za flash, skinuo sam Rep Studio , a skopčao sam i kako započeti flash
(*i# i tipka za paljenje moba...) samo je problem što do sad ne uspjevam skinut Flash- na dva linka mi dodje do 5-6MB i prekine download.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
mislim ono. naslovi su stvarno primjereni...![]()
Uopće ti netreba repstudio. MultiFlashFlex, pa RDS Lite su ti alati za flashanje. Skini sa neke stranice provjereni flash i flashaj. Preporuka: RDS.![]()
"skinuh,flešah,dobih više nego imah" i zato hvala svima na strpljenju i pomoći - zato predlažem moderatoru![]()
crnikmet@gmail.com
Bookmarks