Što je po vama veći hendikep???
(nedavno sam sudjelovao u raspravi na tu temu pa me sad zanima mišljenje mobilnog dijela auditorija...)
Što je po vama veći hendikep???
(nedavno sam sudjelovao u raspravi na tu temu pa me sad zanima mišljenje mobilnog dijela auditorija...)
Zadnji uredio dmi : 25-08-2003 u 08:00
slijep je po meni gore biti
isto,jedino kad bi bio Daredevil bilo bi mi bolje biti sljep!!!Poslao: coma_zgb
slijep je po meni gore biti![]()
Ako si gladan pojedi nesto
80% informacija čovijek dobiva pomoću očiju.
Definitivno je bolje biti gluh.
She is my sin...
Ja isto mislim da je gore biti slijep...
ALI daj zamislite život u konstantnoj tišini... brrr
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kupiš umjetnu pužnicu
I ja mislim da je gore biti slijep.
Mislim da je slijepim osobama puno teže.
Za Brzog: Umjetna pužnica ne pomaže UVIJEK! Što ako je došlo do oštećenja centra za sluh u mozgu? Ili neka druga stvar...
Ja jako volim glazbu, da sam gluh - ubio bih se. Ali opet, kad gledaš da ne bi mogao vidjeti ništa oko sebe i cijeli život bi ti bio život u tami. Nema više onih lijepih krajolika, a za mene i lijepih očiju jedne meni drage osobe
Tak da - svaka strana ima svojih prednosti i nedostataka.
Ali oči - to moramo čuvati svim mogućim silama!
She is my sin...
p.s. ne bih na to ponisljao
ili daltonist or slabocujan???
Ako si gluh gubiš praktički svu komunikaciju s okolinom osim vizualne te time postaješ izoliran...
Dok slijep ne znaći odmah i ne komunikativan (dobro nemreš vozit' auto...) pa zbilja ne znam što je bolje (naravno kad bih morao birati)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Slijep je sigurno užasno!Niš ne vidiš...Bog ih blagoslovio.A što mislite kako je gluho-slijepima! Nasreću danas se to može riješiti.Rožnica se može presaditi,pužnica malo pomogne.Tužno je to![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ma brijete ljudi, pojma nemate! Samo u jaaaaaaaaaaako malom postotku može pomoći umjetna pužnica ili nova rožnica... uglavnom se radi o oštećenjima u višim moždanim centrima.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kupiš novi mozak u trstu
Valjda će u bućnosti sve biti moguće.Pa i to![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks