Ako se ne varam, to su isti zasloni sa različitim nazivima! (nisam 100% siguran)Izvorno postao Black_Hawk
Hocu kupiti mobitel i gledam razliku izmedju K610i i K750i.
Cijena je ista (sa ugovorom), a neznam koji da uzmem. Sta mi vi preporucujete???
Moze li mi netko reci koja je razlika izmedju LCD i TFT ekrana te koji je bolji.
EDIT: Mozete zatvoriti temu , nisam znao da se mora uz postojecu pretplatu placati jos 100 kn za web'n'walk,a bez njega je skuplji mobitel tak da k610i otpada. Sorry
Zadnji uredio Black_Hawk : 18-10-2006 u 23:28
Ako se ne varam, to su isti zasloni sa različitim nazivima! (nisam 100% siguran)Izvorno postao Black_Hawk
Dam, definitvno K750, jer ko što si i sam našao, za w'n'w moraš dodatno plaćati, pa se onda ne isplati...![]()
A uz to, ako ti netreba 3G, onda K750 jer ima kameru sa Autofokusom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A koliko košta k750 u t-mobilu.
pala je cjena, pogledaj na stranici.. samo uredjaj je 1498knIzvorno postao konan1
mislim da je k750 isplatica kupnja za te novce..
no za iste pare se moze kupiti 6230i pa bi bio u dilemi..
lakse je ipak kad znas da ni s jedim ne mozes promasiti![]()
Za mene tu nema dileme: prije k750 nego 6230i!Izvorno postao mmiillee
Potpisujem! Imao oba i mogu reci da je k750 1000x bolji.Izvorno postao Black_Hawk
Sam uređaj 1498Kn...Izvorno postao konan1
Pretplata na 1 god, tarifa 60: 998Kn
Pretplata na 2 god, tarifa 60: 798Kn
Cijene su isto ko i za 6230i (samo je pitanje dal njega još uvijek imaju)...
I ja bi se odlučio za K750, makar je joystick mali minus na tom modelu, ali zato je kamera plus...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
LCD su opcenito ekrani u boji (dobro, striktno govoreci nisu, ekrani na rucnim satovima su isto LCD a nisu u boji, ali dobro sadIzvorno postao Black_Hawk
). LCD-i u boji se onda dijele na TFT (aktivne) i STN (pasivne). Bolji su naravno TFT jer su svjetliji, kontrastniji, zivljih boja i za razliku od STN nemaju tzv. "ghost effect".
BTW, kao sto vidis, svi linkovi su sa Wikipedie, pa slobodno drugi put potrazi i sam.![]()
Osobno mi je K610i puno bolji mobitel, ali kamera nema autofokus i bljeskalicu, što je ipak znatna razlika. Ipak je na njegovoj strani 3G i nešto dorađeniji OS (podržava skoro pa pravi multitasking).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jesi siguran? Nakratko sam isprobao jedan K610, i koliko sam skuzio ima AF.Izvorno postao ttperic
![]()
Ja isto mislim da nema autofocus
Nema autofokus, pogledaj ovdje
Nema autofokus. To je prva stvar koju sam primjetio kad sam radio slike...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks