flesana ili POKUSANA flesati?Izvorno postao tomican
kabel ti ne valja.
Flesovana sa UFS_om, medjutim prijavi gresku:
1st Bott Err: Bad Resp DTC3, 00 c3 5
Zna li neko u cemu je greska i kako je otkloniti.![]()
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
flesana ili POKUSANA flesati?Izvorno postao tomican
kabel ti ne valja.
Pokusano, jer nista nisam uradio. Kabli je uredu, origanal UFS, svi pinovi dobro leze, ali nokia ni displej ne upali, i jos gore ne mogu bateriju nikako napuniti, jer nista na dipleju ne pokazuje.![]()
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
ma znam da je original,i znam da pinovi leze i sve..ali svedno ne valja.. tj original ne valja.. moras napraviti nekek dodatne modifikacije. recimo staviti diode ako ih nema.Izvorno postao tomican
khideg, taman sam hteo da dignem ruke od sr...a, ali sad si mi dao, sto novinari kazu slagort i ni sami neznaju sta znaci to ali nema veze, imas li bar skicu gde bih mogao ubaciti diodu, predpostavljam da znas kako izgleda "ulozak" UFS_a za 3210. Sad sam se i ja zainatio, jer pre mene svi su dizali ruke. Daj pomozi.
znam sve sta treba.. javi mi se na pm.. rastavi kabel pa vidi sta ima vec spojeno i javi mi.Izvorno postao tomican
Ma evo nasao nesto ali za nokiu drugu al isu slicne, evo rastavljam.Ovako na "bateriju"dva kablica i dve diode 1N4007, mislim, ne vidi se dobro, taj kabli ide u keyb. na telefonu i 6 "iglica" koje id u telefon, i naravno UTP kabli.
imas pm. ..........Izvorno postao tomican
jesi li ga rođo?Izvorno postao tomican
BTW koji kabel si spajao na nju?
Bookmarks