Meni-->Postavke-->Telefon-->Asistent mem.
tamo nađi temu i izbriši je!![]()
skinula sam neki dan editor i napravila si temu, al sam tek na mobu skužila da su neke stvari loše ispale.
popravih ju , al sad ne mogu iz moba izbrisat staru temu - kaže ''read only''![]()
ne želim si filat mob sa hrpu tema, sam zato kaj ne znam kak izbrisat stare.
ima ko kakvu ideju?
tnx
Meni-->Postavke-->Telefon-->Asistent mem.
tamo nađi temu i izbriši je!![]()
spoji mob s kompom, otvori file manager, na kompu naravno i promijeni atribute.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tnx !!!!![]()
![]()
![]()
PS - mali problemčić... nadala sam se da će ga ignoriranje izlječit, al očito nije...(as usual...)
inače se ne bavim ovim stavrima, pa mi oprostite na neukosti i glupavim pitanjima...
al svaki put kad palim editor, izbaci mi eror da mi fale ''java runtime environment 1.4.2'' i ''java media framework''
i da mi linkove di da ih skinem... e, a pošto ne volim instaliravat stavri kojima se inače ne služim, niti kužim kaj će izvodit po mom kompu, ignorirala sam.
heh... sad mi teme ne šljakaju zvučno... neće svirat on i off samplove.
e sad.. što mene muči...
za JMF 2.1.1 , kaže ''IMPORTANT: You must finish setting up JMF by following the setup instructions included in the JMF Implementation Documentation. You can download the documentation package separately or view it online. ----->''
( link)
a upute su... pa , u startu opće ne kužim kog će mi vraga to, ni trebam li ja imat nešto drugo, i koju verziju čega treba podesit... aaargh!!
dakle moje glupo pitanje na kraju dana... jel ja mogu taj šit sam skinut i ko svi ostali debili kliknut ''instal'' i otić mirno u krpe, il ću se morat zajebavat sa stvarima tipa.. OVO!!
![]()
Ovo ti znači da na svom kompu nemaš instaliranu Javu. U Windowsima Xp ne postoji podrška za javu i trebaš ju posebno instalirati. Ako se bojiš skidati sa neta onda potraži BUG/VIDI/PCChip cd, tamo obično to imaš.
Za detaljnija objašnjenja kako to sve radi pitaj u dijelu o računalima. Ako te zanima.
I da to se samo instalira![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks