moj savjet nokia n70 ako zelis mobitel na symbianu,a ako te vise pali izgled onda uzmi 6280,sve u svemu neces faliti da bilo oji uzmes od ta dva mobitelaIzvorno postao Poštar
Ima li netko nokiu N70? Zanima me da li taj aparat vrijedi cca 3k kuna?
Lomim se između N6280 i N70, moram odlučiti kojega kupiti pa bi svako iskustvo, sugestija, savjet ili naputak dobrodošlo![]()
Don't drive faster than you guardian angel can fly
moj savjet nokia n70 ako zelis mobitel na symbianu,a ako te vise pali izgled onda uzmi 6280,sve u svemu neces faliti da bilo oji uzmes od ta dva mobitelaIzvorno postao Poštar
Ovo bi trebalo ić u usporedbe i zamjeniti naziv...
Al dobro...
Ja sam u istoj dilemi, ali mislim da ću kupiti N70... Ako želiš mobitel sa velikim ekranon velike rezolucije onda 6280, ali i N70 ima odličan ekran. Ako želiš veću funkcionalnost i super izgled, onda bi ti preporučio N70, jer je Symbian, i super izgleda, ali je i 6280 atraktivan (zbog kliznog mehanizma)...
Moja preporuka N70, jer ima puno više opcija kamere, makar snima video u manjopj rezoluciji, symbian je, i po meni čvršće građen...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I ja sam u istoj dilemi...potpisujem sve do sad receno i tako mi tesko pada sto 6280 nije symbian...jer telefon mi se fakat svidja izgledom i ekran i sve sve...no ipak aplikacije za symbian me privlace. I tako ostajem u dilemi...
Eh kad bi 6280 bio symb... Ali zato imaš N80, ali mu je cijena paprena...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
N70 svakako preporuka. Nisi napisao koji mob koristiš, ali ako trenutno koristiš neki od Symbiana, znat ćeš cijeniti ono što nudi N70.
ako se lomis izmedu ta dva smao, onda je n70 rjesenje.Izvorno postao Poštar
Bookmarks