mrak!!! meni ni komp priblizno tako ne izgleda...![]()
Nakon sto sam probao WAD, mogu samo reci da se vise nikad ne vracam na "obicne" today pluginove. Uostalom, pogledajte par slika mojeg desktopa, pa ce vam biti jasno zasto je ovaj today plugin najljepsi od svih:
![]()
![]()
![]()
WAD omogucava sve zivo, od stvaranja virtualnih stranica, transparentnih dockova, umetanja shortcuta po zelji sa ikonama svih velicina po zelji, umetanja drugih today pluginova u jednu od virtualnih stranica i jos 100 drugih stvari. Mogu se cak stvarati i prozori (zahvaljujuci dockovima) kakve i imate i u Windowsima koji se mogu paliti i gasiti, unutar njih se mogu umetati shortcuti/buttoni/... po zelji. Program ne zauzima puno memorije: mojih 5 virtualnih stranica pojelo je samo 1300 Kb memorije tako da i mashine s manje RAM-a (poput mojeg MDA Compacta) rade brzo i dobro s ovim pluginom.
Full verziju WAD-a (1.0) mozete skinuti ovdje.
Ikone "do yaya"mozete skinuti na ovim lokacijama:
1. http://slayershell.mysteria.cz/64x64.rar
2. http://slayershell.mysteria.cz/iLauncher_appimages.rar
mrak!!! meni ni komp priblizno tako ne izgleda...![]()
Trk po MDA Compact i od njega napravi mrak pilu poput moje!Izvorno postao igl
Ja sad sa sobom moram nosit rupčič da brišem sline svima koji zavire na display mojeg Compacta![]()
![]()
oppa to izgleda opasno! cim se vratim doma probat cu instalirati!
stvarno lijepi desktop na compactu
pitanje:
meni wisbar advance nije radio sa pocket plus 3... moram imati instaliran wisbar advance i pocket plus 3 sa wisbar desktopom? imao sam sve zadnje verzije (i wisbara i pp3).
ti sta imas instalirano? vidio sam neke objecte sa pocket plus 3...
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
Za instalaciju WAD-a je potrebno prije imati samo instaliran Wisbar Advance, verziju 2.4 ili noviju, jer je WAD ipak samo plugin (ali masivan i odlican plugin) za Wisbar Advance. Ja koristim istovremeno WA2+WAD+SPB Pocket Plus kombinaciju i sve mi radi odlicno, a RAM-a mi je ostalo oko 15-ak Mb sto je dosta za tečno izvodjenje svih PPC aplikacija koje imam instalirane.Izvorno postao Xzibit
Koliko zauzimaju WA2+WAD? Zanimam me jer ja trenutno nemam ništa u RAMu nego mi je sve u Storageu i Storage Cardu
Meni WA2+WAD mi zauzimaju 1300kb, ali to bi moglo biti i manje jer ja imam instalirane 2 teme (iako samo jednu koristimIzvorno postao Skyward
). WAD i WA2 je steta instalirati u RAM, najbolje ih je instalirati na Storage, ima dosta mjesta. Ja na storage imam instalirane samo sistemske stvari: WA2, WAD, SPB Pocket Plus, Resco Explorer, folder sa ikonama za WAD i folder sa ring tonovima. I kad sve to stavis u Storage, praznog mjesta je oko 200 Kb; dakle jos mogu stavit nekoliko 64x64 HQ ikona da popunim storage do vrha
![]()
ej slawex ikone ti ne rade... mislim linkovi... pise account suspended... mi mozes poslati ikone i wisbar advance na mail? thanks!![]()
to meni sve steka... daj molim te objasni korak po korak sve... hvala!
Mogao bih ikone poslati na hrvatsku hr.comp.rucna-racunala.binaries news grupu pa da i ostali imaju te ikone? Ne volim 100 puta slati istu stvar preko neta (svako malo nekome nesto treba)Izvorno postao Xzibit
![]()
Dobre ikone se mogu skinuti i ovdje:
http://www.lighttek.com/icon/
kako instaliram wisbar desktop? copiram cab samo u storage i ga pokrenem sa compacta?
Kaj ti steka konkretno? Nemoj napisati da ti sve steka, jer onda ne mogu bas previse pomociIzvorno postao Xzibit
) Ali recimo za pocetak samo ovo:
Da bi se mogao instalirati Wisbar Advance Desktop (WAD), potrebno je imati instaliran Wisbar Advance (WA2), verziju 2.4 ili noviju. Zasto? Zato jer je WAD ipak samo plugin (ali odlican i masivan plugin sa brdo opcija) za WA2. WAD i WA2 se moze naci na hr. newsgrupi hr.comp.rucna-racunala.binaries, bilo je zainteresiranih na HR usenetu pa sam poslao te dvije stvari prije par dana, tako ih mozes tamo skinuti. Ako ne koristis news-e, sad je pravo vrijeme da pocnes
![]()
Ako bude dosta zainteresiranih, poslat cu i ove lijepe ikone na tu news grupu.
ne uspijem instalirati wisbar desktop... nestaje mi start... neznam kako se teme instaliraju...
Da, preporucam Storage, jer ti RAM treba sa mnoge pametnije stvariIzvorno postao Xzibit
Dakle iskopiras cab na compact i pomocu cab installera odaberes da ti instalira program u direktorij storage\wad. Nakon instalacije zamjenis originalni DeskopApp.exe sa c***iranim i to mora radit! (uz uvjet da imas instalirani WA2). Ali tek nakon instalacije te tek ceka pravi posao... Treba nabavit ikone, treba skuzit kako ova opaka svar radi, treba sve to postaviti.. Ma samo kojih 3-4 sata posla jos nakon instalacije
![]()
Teme za WA se instaliraju u direktorij gdje ti je instaliran Wisbar Advance, tj. u njegov poddirektorij themes. Dakle teme (tj citav direktorij koji sadrzi podatke za temu - uglavnom .png grafiku) bacas u: Lakeridge Software Wisbar Advance\Themes. Teme za WA2 i WAD mozes skinuti ovdje: http://www.lakeridgesoftware.com/wis...ins/index.html (na toj stranici imas jos i linkove na druge stranice sa temama). Takodjer, na forumu lakeridge site-a isto mozes naci kvalitetne teme za downloadat, a i mnogi problemi su tamo obradjeni, pa probaj malo tamo prosvrljati.Izvorno postao Xzibit
cab installer? O_o hmmmmm let me see on e-mule...![]()
Ok, instalirao sam WisBar Advance 2.4 u storage + 1 skin i sve radi. Nasao sam CAB installer, kopirao sam ono sto sam unzipao u storage. Pokrenem CAB Installer, odaberem lokaciju gdje da mi instalira CAB (Storage/WAD), odaberem CAB (WisBar Advance Desktop) i onda zamrzne... Moram resetirati... Zasto ne radi?
Ne bih znao zasto ti se smrzne.. Si probao instalirati bez cab installera? Ako nece ici ni tako, probaj iskljucit sve 3-rd party today pluginove koje imas pa onda probaj instalirati ili napravi soft reset prije instalacije. Probaj posvrljati malo po lakeridge forumu, mozda nadjes gdje je greska.Izvorno postao Xzibit
Rjesio sam sve... Instalirao sam wisbar advance 2.4, wisbar desktop 1.0, spb pocket plus 3 i sve radi kako treba. skinuo sam i brdo ikona. slucajno sam nesto prckao i mi se uninstaliralo brdo programa... Moram sve na novo. Sad uninstaliram pp3 i wisbar... Pocet cu sve na novo. Sad znam kako se radi.![]()
@Xzbizt i zašto ti se zamrznulo, u čemu je bila stvar. Podijeli sa ekipom![]()
zato jer sam dao da mi "Cab Installer" installira slijedeci file: DesktopApp. Kad sam skuzio u cemu grijesim, sam instalirao "wisbardesktop.armv4". Onaj DesktopApp je samo cr*ck kojeg moras kopirati kad si instalirao Wisbar Desktop Advance. Kao na igricama ili programima... Nadam se da si skuzio...
@ Slawex - downloadao sam puno ikona. PUno ih je od 128x128 pixela. Jednom kad ih kopiram u Compact i ih upotrijebim sa Wisbar Desktop mi se smanje.... Neznam zasto... Puno su manje od tvojih ikona. Ti imas ikone od 64x64 - meni sa 128x128 mi se smanje na 32x32 ako se ne varam. A ne upotrebljavam opciju "Use small icons"
Mozda upotrebljavas .ico ikone? Ikone koje ja koristim su .tga ikone i, ako stavim 256x256 .tga ikone, one ce mi biti (tj su mi bile) velivine 256x256!Izvorno postao Xzibit
Bum poslije poslal na rucna-racunala.binaries newsgrupu ikone, pa ih tamo mozete svi skinuti, sad imam posla vani (moram ocistit lisce koje se nakupilo na dvoristu)
Zadnji uredio SlaWeX : 24-11-2005 u 10:30
evo, instalirao sam sve kao i prije. istina, bile su *.ico ikone. sad sam probao sa formatima *.png i *.tga. Problem je sad da vidim oko ikone bijeli okvir... odnosno , ikonu vidim al ostaje bijeli kvadrat oko nje... kako napravit da bude prozirno?
Sve ovisi kakve ikone imas, mozda tvoje ikone nemaju transparentnu pozadinu? (istina, to bi bilo malo cudno)Izvorno postao Xzibit
Za tebe, i sve koji sve koji zele bas onakve ikone kakve su na mojem desktopu, neka svrate na newsgrupu hr.comp.rucna-racunala.binaries; upravo sam poslao svoju kolekciju ikona (64x64 i 32x32) na tu newsgrupu, pod temom: "Ikone 64x64 i 32x32 za Wisbar Advance Desktop". Bilo bi puno lakse da mogu ikone poslat ovdje, ali hebiga, sistem je takav kakav je; nadam se da svi znate koristiti Outook Express, Mozillu Thunderbird, 40tude Dialog ili kaj vec imate![]()
neznam kako doci do te newsgrupe...
p.s. moje ikone imaju prozirnu pozadinu al jednom kad ih ubacim u wda, pozadina postane bijela...
kod ikona (*.ico) pozadina je prozirna... bu...![]()
Bookmarks