Evo nove teme za emisiju "Na rubu znanosti"!
Naslov...hm..."pokušavaju li vanzemaljci komunicirati sa nama putem ugašenih mobilnih telefona?"
![]()
Radi se o sony ericssonu z520i
E meni je maloprije... naime, zvoni mob ja ga otvorim velim "halo" kad ono on još uvijek zvoni... skinem ga s uha, pogledam ga, kad mobitel ugašen a zvoni... pokušam ga upaliti dok zvoni međutim ništa... LOL mob beživotan a zvoni... izvadim bateriju stavim, upalim sve radi normalno... svašta reko'
eh da i vibrirao je![]()
![]()
![]()
Seriously?
Evo nove teme za emisiju "Na rubu znanosti"!
Naslov...hm..."pokušavaju li vanzemaljci komunicirati sa nama putem ugašenih mobilnih telefona?"
![]()
jel mu bila baterija otkvacena ili?
nešto slično se događalo jednoj mojoj poznanici.
imala je Ericsson T20 i znalo joj se to desiti da joj počne zvoniti ugašen.
međutim kad bi prestao zvoniti mobitel bi joj ostao upaljen!
a da misterija bude još veća, čak je imala isključen zvuk na mobu...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
a da nije alarm bio namjesten da zvoni![]()
njoj nije bio uključen alarm. sigurno!Izvorno postao prpic
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ma mora da je neki vrag do softvera...odnosno, mobitel ustvari radi (mislim na matičnu i funkcije), a ekran je isključen...
Bom Chicka WahWah
ne koristim ja alarm...
Seriously?
Izvorno postao Compov
Jao, a ja mislio da sam ja lud, a i neki ljudi su mi to počeli govoriti...![]()
I will die with sword in hand, And then my seat's secured... When Oden calls from golden hall, He will greet me at the door...
Kein Mann bleibt verschont, Kein Haus kein Hof verblieb, Keine Christin ungeschändet, Ihre Kirche von Flammen verzehrt
Mom prijatelju se to desilo.Pao mu je mobitel na prednji dio i nije mu radio ekran ni tipke.I kad smo bili u razredu počeo mu zvonit mobitel nije se mogao ni javit ni vidit ko ga zove.Onda je izvukao bateriju i opet stavio i sve je bilo u redu.Ovo je malo drugačije ali je slično
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Nisam znao da je to moguce .
Ponekad i software, prolupa. Pa se znaju dešavati takve stvari.![]()
meni mob nije zvonio, a bio je upaljen
fakar mi nije jasno kak se to moglo dogodit
stara me zvala i slala mi poruke, a mob ništa
onda je frendici poslala poruku da upalim mob
ja sam ga onda ugasio i ponovo upalio i onda je zvonio jedno pet minuta bez prestanka dok su stigle se poruke
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks