Evo u skladu sa otvorenjem posljedne dionice novosagrađene autoceste trebao bi izaći i ljetni dvobroj Mobila. Baš me zanima što su nam lijepo pripremili naši mobilaši. Možda koja natuknica?
Evo u skladu sa otvorenjem posljedne dionice novosagrađene autoceste trebao bi izaći i ljetni dvobroj Mobila. Baš me zanima što su nam lijepo pripremili naši mobilaši. Možda koja natuknica?
maraschino - PTICICA
Kladim se da nešto o mobitelima![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
misliš??
maraschino - PTICICA
mora da je![]()
Forumaš godine :)
ma ziher je o pivi i cevapima
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ja isto mislim da ljetni dvobroj nije u ljetnom tonu ako nema velika križaljka i poster neke gologuzače kako mobitelira na plaži ili sl.
to, to se traži!!Poslao: miško
Ja isto mislim da ljetni dvobroj nije u ljetnom tonu ako nema gologuzače kako mobitelira na plaži ili sl.
maraschino - PTICICA
Mislim da je sad vrijeme za pržilice i ine toplo grijuče stvari (u skladu s vremenom)...
Možd9 ima riječi i o mobovima...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
DvobrojKada možemo očekivati u kioscima?
materijali su predani sad sve ovisi o strčekima koji to štampaju i distribuiraju.
dobar grah daleko se čuje
Ajd budi malo indiskretan![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jedva ga čekam! A već sam negdje napomenuo da očekujem debljinu barem kao što je Elle ili nešto slično... 150 stranica minimalno!
Ajde Nered reci šta nas sve čeka.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma debljina kao BUG je dovoljna![]()
Forumaš godine :)
ko biblija
još dan, dva..
maraschino - PTICICA
ja jedva iscekujem recenziju T610... to je nered pisao? Nadam se da je opsirnija i bolja od one na www.mobile-review.com![]()
E tu će teško biti nadmašiti ali s obzirom da se radi o dvobroju ne bi bilo zgorega da su recenzije preko 3-4 stranice...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hm pa nered ne piše recenzije
OK onda nek Nekakav Marko zaposli whiteboya pa će ih on pisati![]()
ah tako znaci, tko ju je pisao?ak se smije znati...
ima jos dobrovoljaca... pogotovo ak recenzirani mob mozemo i zadrzati...(sjecanje na ozzy cool-a, ili kako vec)
Pa vjerojatno ju je pisao Marko a ne Nered...Radi se o podvojenoj ličnosti...
![]()
pogledao sam malo impressum... znaci tako... sada mi je sve puno bistrije...![]()
Usput izaš'o BUG i uvalili DVD unutra pa sad ne očekujem ništa manje iznenađenje od Mobil-a...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
evo vam malo tako da znate što čete kupiti na kioksu
a kada nezna se![]()
Bookmarks