Eto, zamoilo bih forumase koji imaju iskustva sa nesto kvalitetnijim zvucnim karticama, po mogucnoati iz prve ruke da mi savjetuju i pomognu u odluci!
Imam par pitanja!
Ponajprije, isplati li se odluciti za nekoga drugoga priozvodjaca osim Creative Labs - a. Imao sam prilike cuti neke Terratec kartice i nisam bio nezadovoljan. Problem mi je bio to sto vecina ljudi kod kojih sam imao prilike testirati te kartice imaju nesto kvalitetnije PC zvucnike (cca 500 njak kn) pa sam vrlo skeptican da se mane kartice uopce mogu i detektirati na takvim zvucnicima.
Nadalje ako govorimo o Creative Labsu. Imao sam prilike oprobati kod sebe doma njihovu SCI FX karticu., Kartica je doista idealna, ali mi je 1000kn trenutno nekako previse za izdvojiti.
Od Creativea dvojim izmedju Audigy 2 ZS i Audigy 4, pa ako imate iskustva sa bilo kojom od navedene dvije, bio bih zahvalan da ih podijelite u ovoj temi.
Takodjer bilo kakvi prijedlozi ili savjeti su dobrodosli!
Inace ako pomaze, iz kartice izvlacim SPDIF i 6.1 na Digital A/V Reciver, pa sa njega na dva kanala, na jednom kanalu dva stereo zvucnika, na drugome 6.1 home cinema system zvucnika!
Nisu mi bitne performanse kartice u gamerskom segmentu, 90% ju koristim za reprodukciju glazbe!
Unaprijed hvala!

Odgovori uz citat
Bookmarks