Kad pišeš poruku klikneš na "Opcije", "Umetni simbol" i izabereš smajlica i klikneš na "Umetni".
Zanima me da li se mogu smajlići tipa ovogstaviti pod sms poruku..?
Probao sam jedan sličan ali ne ide..hm..ovaj smajlić je .gif file a a kakve su onda one animacije koje su već u mobu..? Možda bi se dalo preimenovati .gif smajlić or something..pa da bude vidjen u sms poruci..?!?
Ako netko nešto zna..neka kaže ili neka zauvijek šuti![]()
![]()
THX!!
Kad pišeš poruku klikneš na "Opcije", "Umetni simbol" i izabereš smajlica i klikneš na "Umetni".
Ma ti smajlići mi nisu atraktivni..ja sebi prebacim preko bluetootha ove smajliće s foruma ali ih ne mogu umetnuti u poruku..što treba učinit da se to može..??
Eee..kad bi se to moglo..![]()
smajlići s foruma su zapravo slikice u .gif formatu.
mislim da ih možeš slati samo kao mms, a ne ubaciti u sms umjesto standardnih smajlića (koji su samo 2-3 znaka).![]()
bar koliko ja znam...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
A kakav su format animacije i slike koje su u k700??
sms poruka/opcije/dodati stavku/animacija ili
sms poruka/opcije/dodati stavku/slika
ne znam kako je sa slikicama, ali mislim da animaciju ne šalješ baš kao animaciju, već kao kod.Izvorno postao BonoVox
tako npr. kad ja pošaljem animaciju "happy" s k700 na neki drugi mobitel, npr t630 ili t65, na njimu će se vidjeti ta animacija "happy", ali ona neće biti ista kao ona na k700, već će izgledati onako kako je to predefinirano u tom mobitelu. (ako znaš nekog tko ima drukčiji mobitel, možeš isprobati).
a slikice koje se nalaze u mobitelu su sitne, crno-bijele i još zauzmu gotovo cijelu poruku.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Sony ericsson podržava dosta smajlića... one koje imate u simbolima nisu svi...
Probajte ovo utipkati :-] ili ovo :-* ili ovo :-[ pa ce te dobit smajliće koje nemate u mobitelu pod default
Seriously?
Ok..s animacijom znam da kad pošalješ nekom da dobije npr. "happy" smajlić ali drugčijeg izgleda (ako se radi o drugom proizvođaču moba)..to je vjerojatno taj kod..a sa slikama imaš pravo..zauzima dosta mjesta..a što je s onom mapom "slika (druga)"? U kojem formatu tamo trebaju biti slike da se prikažu u mapi..?
![]()
ma znam to..boring..Izvorno postao Compov
![]()
AFAIK, ne mozes nikako dodavati nove smajlice.
Postojeci smajlici su "zaprzeni" u firmwareu, i to je to.
znam da se na siemensu moglo stavljati male animacije u sms i to ne samo predinstalirane. ako se radi animacija velicine 16x16 px treba napraviti bmp velicine 16x64 -> visina = 4 x širina (mislim da radi i 32x128, za druge ne znam.) gotovu slicicu, npr smajlic.bmp preimenovati u smajlic.bmx sve skupa radi slicno kao gif, vrti se animacija kao 4 slicice koje su bile nacrtane po visini.
smajlic
nek neko proba pa javi da li radi.
Evo probao ja na svom K700i (R2CA001). BMX file uopce ne prepoznaje kao sliku (spremi ga u Other). Ako preimenujem u BMP, prepozna ga, spremi u Pictures i prikaze ga, medjutim to mu je onda slika kao i svaka druga. Znaci ne mogu je dodati u poruku. Probao sam "Add symbol", "Add item: Picture", "Add item: Animation", "Add item: Picture (other)", i nista ne pomaze.
Kao sto rekoh, mislim da se (barem na K700) jednostavno NE MOGU dodavati novi smajlici.![]()
Bookmarks