Sa kompa si preko BT-a pošaljem neke programe i instaliram ih,ali mi se uopće ne prikaže nigdje taj program,a nemogu ga niti izbrisati iz poruka,piše:OPČENITO:VEĆ SE KORISTI. I kad deinstaliram te programe opet ih nemogu izbrisati.
Molim za pomoć!!!
Sa kompa si preko BT-a pošaljem neke programe i instaliram ih,ali mi se uopće ne prikaže nigdje taj program,a nemogu ga niti izbrisati iz poruka,piše:OPČENITO:VEĆ SE KORISTI. I kad deinstaliram te programe opet ih nemogu izbrisati.
Molim za pomoć!!!
prvo napiši koje programe...nakon toga si instaliraj appman kojim možeš ugasiti aplikaciju ukoliko je pokrenuta u pozadini, a ako žečiš ručno izbrisati, instaliraj si Fexplorer, on ti je ko windows explorer i putem njega brišeš što hočeš
Ma probo sam sa fexplorerom ali ih uopće nevidim na njemu (tamo u porukama) pa ih nemogu niti izbrisati,probat ću još sa appmanom,hvalaIzvorno postao Nono01
Probo sam i sa appmanom,ali ništa,nemogu ih nać,to su:handyclock_s60_demo,winvista,symms_s60_70s_cons _ame.To su ta tri programa koja nemogu izbrisati iz poruka,a prije su već bili instalirani i sve je dobro radilo,sada ih nemogu ni instalirat,odnosno mogu ali mi se nigdje ne pokažu njihove ikone.
POMOZITE!!!
Ja mislim da jedan reset ne bi škodio.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks