Dakle kupio sam Kingston 1GB memorijsku karticu, umetnuo je i ona radi. Sve 5. Kopirao slike, video i ostalo na nju da oslobodim memoriju telefona.
No sad me zanima kako do vraga postaviti memoriju microSD kartice da mi bude default-na, dakle da se sve ubuduce sve slike ili video koje slikam/snimam postavlja direkt na nju..?
Koliko sam skuzio do sad, kad idem snimat neki video, telefon mi ga prvo snimi na njegovu memoriju, pa ga ja onda moram kopirat na karticu i obrisat sa telefona? Dal to nije malo debilno? Mislim, kad vec imam 1 GB memorije na kartici radje cu nju koristiti nego onih njegovih 80 MB, jel!
E da, i drugo pitanje..
Kako preko bluetootha slati fajlove na memorijsku karticu a ne na telefon?
PC studio mi radi super preko bluetootha, kao i iz windowsa sve ide super no opet on sve stavlja na telefon, tako da ne mogu primjerice prebaciti file od 200 MB preko bluetootha na karticu, jer, po defaultu mobitel koristi memoriju telefona..? To mi je debilno.
Mislim sve 5, USB kabal nisam spominjao jer sa njim mogu prebacivat sa kompa na karticu direkt (kao na USB stick primjerice) no zanima me bluetooth jer mi je kabal konstantno na poslu, a bluetoothom se koristim kod kuce..?
Oprostite na poduzem postu i lijep pozdrav.

Odgovori uz citat

Bookmarks