Ako je broj registriran na tebe, onda ih zovni sa drugog mobitela i pitaj na koji način to rješiti, ali vjerojatno ćeš morati mjenjati karticu (ako ti je uopće živa jer kažeš da je nisi koristio neko vrijeme).
Hm, imam jedan mobitel viska i nasao sam vip karticu doma koju sam prije koristio. Ali ima jedan (veliki) problem. Zaboravio sam PIN kartice, a i izgubio sam onu karticu gdje pisu PIN1,2 i PUK1,2. Dali je to moguce nekako unlockat ili je jedino rjesenje odlazak u VIP?
Ako je broj registriran na tebe, onda ih zovni sa drugog mobitela i pitaj na koji način to rješiti, ali vjerojatno ćeš morati mjenjati karticu (ako ti je uopće živa jer kažeš da je nisi koristio neko vrijeme).
Koji bilo!
Tako je. Oni u SZK imaju sve pojedinosti oko SIM kartica, samo ćete udaviti pitanjima tipa-koji ti je friends broj, koga najčešće nazivaš, imaš li mejl preko broja (Web2SMS)...
Ako je nisi koristio duže vrijeme možda ti je istekla kartica, no svejedno probaj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Da...nisam je cca 8 mjeseci koristio,neda mi se zajeb***** stim :> hvala svejedno
Bookmarks