Evo meni krajem aprila ističe flat rate, i imam samo pozitivna iskustva, nikad problemi, sve uredu, sad ćemo vidit kad počnu stizat računi!![]()
...naime, danas mi javili da mi je dostupan i da mi ga mogu priključit u narednih 30 dana, stoga bih molio da mi kažete iskustva - da li je bilo kakvih problema s vezom, s plaćanjem i tako to...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo meni krajem aprila ističe flat rate, i imam samo pozitivna iskustva, nikad problemi, sve uredu, sad ćemo vidit kad počnu stizat računi!![]()
Emineme, pa zar si napokon dočekao taj trenutak? Mislio sam da ćeš biti malo ushićeniji...![]()
a kakvih to problema bi bilo splacanjem...
imat ces problema smodemom (mozda) jedino ako uzmes usb dsl modem
Zadnji uredio flOoKi : 09-04-2006 u 11:15
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...na što točno misliš...Izvorno postao flOorKilla
...čuj, pa i jesam, samo što to ne pokazujemIzvorno postao frish-KI
...
pa recimo nekima se veza prekine i nemogu se spojit iz prve
To je pod normalno... Samo se ne sjećam da li je meni ikad pukla, već jedino da mi nekoliko puta se nije htio spojiti nakon paljenja kompa... Onda bih odspojio USB kabel iz modema, vratio ga, malo pričekao da se "podigne" i spojio se bez frke... I bez obzira što nisam na Iskonu, već na T-Comu...
hehe zato ja nemam usb modem i meni sve radi kako treba i kako ocekujem da radi
Gle, koliko sam ja slušao da USB modemi rade sranja, ja skoro ništa od toga nisam još doživio... Onda kad sam naručivao i slao ugovor, pojma nisam imao za takve stvari...
pa super, nista ja ne kazem![]()
ali treba se prvo informirati malo pa tek onda kupovati
kad sam ja uzimao adsl,takva buka se digla na forumima o tim njihovim usb modemima da jednostavno nisam niti pomisljao da ga uzmem.
Informairao sam se, ali ne na 6 različitih strana... Nije da sam baš uzimao novi auto... Za sad nemam nikakvih prigovora oko modema...
...a ti imaš...Izvorno postao flOorKilla
pa mreznu karticu
ja imam lan isto i super radi,nemoj uzet usb jer sam ja ga promjenio zbog pucanja veze,i iskon je ok,nema problema
...planiram uzet combo modem, tj. uzimam ga, sad samo trebam faksirat zahtjev i onda mi ostaje čekanje...
Izvorno postao Eminem
I ja imam od Iskona combo modem i moram reći da uopće nije bilo nikakvih problema sa vezom,a ni plaćanjem računa. Jedino mi je problem što su mi istekle flat rate pa moram se zadovoljiti sa 2 gigabajta na mjesec.
nema ti puno problema samo ponekad ali sve ti je ok i tribas pazit na granicu......kb....da ti ne dode račun...!!!!
A i kad imaš lan modem možeš ga spojiti na switch recimo i dijeliti sa mrežom. Da imaš usb modem trebao bi sharati konekciju (ICS) i imati upaljen komp da bi ostali iz mreže mogli na net... primjera radi..Izvorno postao Rvs_Gamer
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam imao također negativna iskustva sa USB modemom (Siemens) kojeg sam još prije godinu dana imao kad sam bio na T-Comu, a otkad sam se prebacio na Iskon i uzeo Gigaset-ov SE555 WLAN router sve radi OK... Nikada mi ne puca veza, osim ono jednom u 24h kada te odspoje da dobiješ novu IP adresu![]()
...evo danas mi priključili, priključio ga na LAN i radi... hvala svima na odgovorima...
Bookmarks