Kako sam pratio te aukcije HGSPOT-a vjeruj mi da ce netko dati bolju ponudu. Stvarno jako malo ponuda prodje bez nekog ludog dizanja cijena. Inace taj aparat, bez navedene lece, je jako povoljan bio u Metro-u, ali mislim da vise nije na akciji tamo.
trenutno je cijena 4000 kuna, a ponuda traje do sutra u ponoć. garancija je 12 mjeseci. Ovo bi moglo nekoga usrećiti ako je zainteresiran, a nitko drugi ne bude davao bolje ponude...
Kako sam pratio te aukcije HGSPOT-a vjeruj mi da ce netko dati bolju ponudu. Stvarno jako malo ponuda prodje bez nekog ludog dizanja cijena. Inace taj aparat, bez navedene lece, je jako povoljan bio u Metro-u, ali mislim da vise nije na akciji tamo.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Za tu lovu je u metrou bio D300 a ne D350 ... U svakom slucaju ok aparat za tu cjenu s tim objektivom![]()
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Obicno na HGspot aukcijama cijene rastu u zadnji trenutak prije kraja aukcije!Izvorno postao jerincsson
Ako bi kojim slucajem ipak ostala ova ili nesto visa cijena...bila bi to isplativa kupnja!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Da, na tom HGspotu cijene rastu u zadnjim trenutcima u nebo, zna nekad biti prilicno glupo dizanje cijena. Ljudi, ili sam HGspot dizu cijene preko cijena novih uredjaja.
Evo Canon je prodan za ravno 5000.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Jos uvijek kojih 100 njak eura povoljnije, nego li sto se inace krece cijena u normalnoj prodaji!Izvorno postao xianfu
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks